Szerintetek is híztam, vagy szimplán tele vannak a beleim?
1 hete rengeteget ettem, chips, csoki, kóla, minden cukros/zsíros étel...Nem nagyon tudok wc-re menni, lehetséges hogy emiatt mutat többet a mérleg? Eddig 57 kg voltam, most 58 :S Mit csináljak? Amúgy 160 cm vok, 55 kg a cél. Hogyan adjam le december elejéig azt a 3 kilót? Mozgok am sokat, napi 2,5-3 óra séta. Ötletek, tippek, tanácsok?
17L
"1 hete rengeteget ettem, chips, csoki, kóla, minden cukros/zsíros étel..."
Még jó, hogy fogyni akarsz...:) Gratulálok, jól csinálod, csak így tovább, így biztos lefogysz.
Istenem! Bocsi, ez nem neked szól személy szerint, csak úgy általánosságban, de mi a fenének akarsz fogyni?
Én 170 cm és 70-72 kg vagyok és jól érzem magam így! Aktív (igazolt) sportoló vagyok. Nem vagyok egy hatalmas bálna, a hasamon van kb 2-3 kg felesleg, de minden a helyén van.
Te meg az 57 kg-dal akarsz fogyni. -.-
Oké, lehet te jobban éreznéd úgy magad, de megéri ilyen fiatalon tönkretenni magad? Jó lesz koplalni és megvonni magadtól mindent ami jó?
Aki szeretni akar az így is szeretni fog téged!
20/L
14.09-es 20/L!!!
csak hogy ő 160cm az 50kilójához, és azért nem mindegy
14:49
Egyrészt: az izom, ha van rajtad, többet nyom, tehát ha emiatt vagy 70 valahány kiló, esztétikusabb vagy, mintha valakin zsírból van ennyi felesleg.
A kérdező valószínűleg nem izomból ennyi kiló, tehát nem esztétikusan oszlik el a dolog rajta, hanem zsírból van, és az meg undorító.
Másrészt meg attól, hogy valaki jól ériz magát x kilósan, addig más ember még lehet, hogy karcsún érzi magát.
Nekem is van olyan barátnőm, aki 15 kiló felesleggel jól érzi magát, és nem érdekli, hogy olyan mint egy bálna, de én meg 5 kiló felesleggel sem érzem jól magam, hiába nem érti egy bálna testű. Én karcsún érzem magam nőiesnek és elegánsnak, nem 80 kilósan, ennyi. Mindenki máshogy érzi jól magát, csak mert te jól érzed valahogy magad, attól a kérdező még nem feltétlenül érzi ugyanolyan súllyal jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!