Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki duci, az miért nem fogy...

Aki duci, az miért nem fogy le úgy, hogy szimplán nem eszik?

Figyelt kérdés
vagy kevesebbet...
2011. jún. 19. 20:16
 1/7 anonim válasza:
Én így adtam le 15kg-ot,de fele visszajött.:S
2011. jún. 19. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Akinek nincs meg mind a 4 végzettsége (orvos, mérnök, jogász, közgazdász) az miért nem tanul?

vagy egy kicsit többet

2011. jún. 19. 20:23
 3/7 bix ***** válasza:
100%
lefogy. csak a nem evést nem lehet évekig csinálni. lefogynak, nincs normális étrend, nincs mozgásigény, ergó szép lassan visszahízza mert nem mozog és szemetet eszik... ezért kell diétázni és sportolni, akkor tartani is lehetne a súlyt, és évekig csinálni úgy, hogy egészséges maradsz, erősödik az immunrendszer, a szív, a keringés, a tüdő...
2011. jún. 19. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdező sovány és nem volt még része ilyen "áldásban"....

Csak mondani könnyű... egy nagyon sovány barátnőm (aki annyit ehet, amennyit akar, jók a génjei) is ezt mondta, hogy nem érti, mit rinyálnak a kövérek, ne zabájon annyit és kész... nálam kiverte a biztosítékot ez a kijelentése. Rajtam is van felesleg, de egy idelye keményen sportolok és odafigyelek a kajára. De nagyon nehéz elkezdeni! Nagy erő kell és kitartás, hogy végig csinálja az ember, nem meg y ez egyik napról a másikra. A barátnőmnek is csak a szája nagy, naponta eszik csipszeket, meg minden szenny kaját eszik, legközelebb megmondom neki, hogy tegye félre ezeket a dolgokat és sportoljon: eg napig sem bírná.

Szóval nem olyan könnyű ez, mint ahogy kinéz, főleg, ha az ember egészségesen akar lefogyni és tartósan.

2011. jún. 19. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
bocs: zabáljon és ideje
2011. jún. 19. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem derül ki a kérdésből, hogy Te, mint súlyfelesleggel rendelkező egyén nem eszel/keveset eszel, és nem érted, miért nem fogysz, vagy vékony vagy, és nem érted, hogy aki duci, miért nem koplal...

Mondjuk mind1 is. A nem evéssel lelassul az anyagcsere, a szervezet beáll az irreálisan alacsony kcal bevitelre, tartalékolni fog, fogyás nem lesz, max ha később többet eszik, normálisan, akkor rohadt gyorsan visszaszed 2-3x annyit, amennyi lement róla.

(Sajnos ezt meg is tapasztaltam, mert volt, hogy nem bírtam enni, nem fogyás céljából, hanem stressz, lelki bajok miatt, vagy amit ettem, az rögtön vissza is jött, ez az állapot 2 hónapig tartott, és lement rólam 14 kg. És ahogy helyrejött az életem, vissza is híztam, bár nem ennyit, "csak" 10-et belőle, aztán teherbe estem, és még +10 kg.)

Most fél év alatt odafigyeléssel, mértéktartással adtam le 10 kg-ot, még szeretnék 8-at, és bízom abban, hogy most ez tartós lesz.

2011. jún. 19. 23:46
 7/7 Vree ***** válasza:
Akkor már miért nem vágja le a karját, úgy még gyorsabb :D
2011. jún. 20. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!