Miért van az, hogy miss Tökéletesek oszthatják a népet, de aki duci, anorexiás, vay szimplán csak ronda az meg maradjon csöndbe és húzodjon meg?
A barbi babák k*rva idegesítőek, tudom...
DE
Tapasztalatból mondom, hogy a dagadt emberek (főleg lányok) valami hihetetlenül rohadt idegesítőek, az anorexiások álltalában a barbibabák szoktak lenni, a ronda emberek meg álltalában nem tesznek semmit az rondaság ellen. Mielött még valami liberális jancsika elkezdene oltani: a ronda emberek ha megfigyelitek ocsmány ruhákban járnak, és nem törődnek magukkal (csak sírnak hogy jajaj deronda, rosszabb esetben rohadt beképzeltek)
lehet,hgoy iagazd van de tudod én eddig olyanokkal találkoztam akik ducik voltak ugyan de rohadt aranyosak,kedvesek,segítőkészek és csomó jó tulajdonságuk volt ami miatt már jobban előnyben vannak mint az idegesítő hidrogén szőke hajú vinnyogó társaik.Ráadásul nem egy partra vetett bálnák voltak hanem arányos teltebb lányok.Am. lehet,hogy a rondák is csak panaszkodni tudnak..oké láttam én is olyat,hgoy ronda volt beképzelt de igazából semmi izlése, és nem is figylet oda magára, de láttam olyat is aki annyira szerény volt és annyira rondának látta magát,hogxy azért nem tett magával semmit mert úgy gondolta semmi se segítene.
Azért köszi a választ. Értékelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!