Szerintetek is híztam, vagy szimplán tele vannak a beleim?
Figyelt kérdés
1 hete rengeteget ettem, chips, csoki, kóla, minden cukros/zsíros étel...Nem nagyon tudok wc-re menni, lehetséges hogy emiatt mutat többet a mérleg? Eddig 57 kg voltam, most 58 :S Mit csináljak? Amúgy 160 cm vok, 55 kg a cél. Hogyan adjam le december elejéig azt a 3 kilót? Mozgok am sokat, napi 2,5-3 óra séta. Ötletek, tippek, tanácsok?
17L
2010. nov. 20. 14:03
11/11 anonim válasza:
14:49 vagyok
Okés, persze, nem mindegy, hogy háj-e vagy izom. Meg persze ha így érzi jól magát, hogy állandóan fogyózik... de én nem látom értelmét, mivel így h szerelmi bánatában csak eszik akkor mi értelme a fogyókúrának? Igazából semmi, mert amit addig elért, le is rombolta.
Szerintem sportolj többet, alakítsd át, formázd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!