A 28. hétben vagyok, 55 kg-ról indultam, most vagyok 62kg. Most lesz a látványos súlygyarapodás? Jönnek a kilók? Nő a baba?
Szia. Szerintem ez szép elhatározás, de enned azért kell. Ha nem vagy veszélyeztetett akkor terhes tornázz inkább és egyél rendesen. A babák súlya sz utolsó 4 hétben nő meg nagyon, ezáltal a tiéd is. Azon csodálkoznék ha a 28 héttől a 40 hétig már csak 3 kilót szednél fel. De legyen szerencséd. Én most 36 hetes vagyok és most van rajtam +10 kiló. Én 60-ról indultam.
Nem tudom, most mit eszel, de egyél barna kenyeret fehér helyett, vagy teljes kiőrlésű lisztből készültet, sok zöldséget, gyümölcsöt, joghurtokat. Inkább naponta 5x.
Hátha ez segít neked is.
Amit leirtal, az alapjan helyesen taplalkozol, de sajnos a szervezet most max. uzemmodra kapcsolt, es hetenet fel (!!!) kg gyarapodas is lehetseges.
En is probalok egeszsegesen enni, keves szenhidrat, most 27 hetesen 4 kilot hiztam, de most indult igazan be, most ket het alatt jott ket kilo :)
Ez van, majd szules utan leadjuk :)
27 hetes kismama
Én is 55 kg-ról indultam. Első 12 hét +5 kg, 28 hét +10 kg most 38 hetesen még mindig csak +10 kg. Nem törvényszerű, hogy a végén fogsz sokat hízni.
Üdv: 38 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!