Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan hashajtó tea amit...

Van olyan hashajtó tea amit terhesen lehet fogyasztani?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom mondta, hogy igyak hashajtó teát. Vettem is Herbáriásat, de abba az volt írva, hogy terheseknek nem ajánlott. Most akkor a nőgyógyászom nem ért hozzá vagy tényleg van olyan amit ihatok?
2013. máj. 26. 21:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gravidát szedek, de nem soká elfogy. Lehet kipróbálom amit ajánlottál! Köszi :)
2013. máj. 27. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálam az vált be ,hogy egy almát megeszem este 0.5 órával lefekvés előtt.Problémás vagyok én is ,ez a 3 ik terhességem.
2013. máj. 27. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a vedono a laevolac szirupot ajanlotta, onnan egybol rohantam a patikaba, a legnagyobb kiszerelest vettem meg, aztan kiderult, h erzekeny lehetek a tejcukorra (az van benne sok), mert csikart a hasam mind az orulet, de szekletet nem hasznal. Nalam alap a napi etkezesben: reggeli activia+zab+lenmag, napi 2-3 alma, napi 2-3l viz citromokkal belefacsarva, ha kenyer akkor rozs, sok zoldseg. Es megse mukodik, pedig vitamint se szedek. Most ez van. Amikor nem vagyok terhes, akkor szuzkapszulat szedek es az tuti, ugy veszem eszre, ahhoz nem is szokok hozza. (De arra is ra van irva, h ilyenkor nem lehet) Ha nagyon bedugulok elszovok egy szal cigit (amikor nem vagyok terhes es alapbol nem is dohanyzom, de mindig van cigim ezert), akkor tuti futas van, van, hogy a szal felenel... :-(
2013. máj. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!