Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen dolgokat termékeket...

Milyen dolgokat termékeket ajánlott fogyasztani?

Figyelt kérdés

21 hetes kismama vagyok és az a baj hogy egyáltalán nem eszek zöldséget! Gyümölcsöt eszek de csak heti 2-3 alkalommal.

Szedek Elevitet meg vasat.

Mit javasoltok? Hogyan tudnám maximálisan táplálni a kislányomat???

Aggódom hogy nem jut elegendő tálálékhoz!

2013. febr. 5. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,amire neki szüksége van azt tőled elveszi!!Inkább arra figyelj,hogy ne szívja el tőled az össze tartalékodat,mert akkor meg te leszel beteg.Az elevit jó,mert abban van vitamint,a vas is jó,mert ilyenkor már kell..én még a kalciumra figyelnék oda,hogy elegendő fehérjét juttassak a szervezetembe.Egyél naponta tejterméket.De a legjobb,ha változatosan étkezel,akkor tuti,hogy mindenből jut a szervezetedbe.Egyél teljes kiőrlésű pékárukat,egyél zöldséget is ne csak gyümölcsöt,egyél elegendő húst,levest,főzelékeket,stb.Egyél változatosan és akkor nem lesz gond. :)

Boldog babavárást :)

27 hkm

2013. febr. 5. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Öööööö.... hát.... akkor egyél zöldséget. Igazából nem értelek, aggódsz, tudod mi a baj de nem tudod a megoldást holott leírod...

Én alig eszem gyümölcsöt és zöldséget de nem fogom magamba tömni ha nem esik jól. Szedek Gravidát és kész. A vérképem jó így nagy baj nem lehet.

Ha szerinted nem jut elegendő táplálékhoz akkor egyél többet, több zöldséget és több gyümölcsöt, igazából ezen nem igazán lehet variálni...

31hkm

2013. febr. 5. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele! És hiába tudom mit kellene enni, ha kifejezetten undorodom azoktól a kajáktól, le sem tudom nyelni, ha mégis tuti rossz a gyomrom és szenvedek. Vitaminokkal fel vagyok szerelkezve és azért igyekszem a babám kedvéért mindent enni!
2013. febr. 5. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!