Szia!
6+3naposan még nem volt igazolható...
pontosan 2hét múlva 8+3naposan már igen...viszont csak 7+3naposnak felelt meg a baba.
Számít mikor volt peteérésedés, mikor fogant minnél később annál kisebb a baba a mensihez számítva,így annál később hallható.
24hetes kismama
6 hetesen volt már a lányomnál..
Holnap megyek a tesoval 7 hetes leszek gondolom neki is lesz már..)
Gartulálok ne izgulj...)
Szia 7+6n ha jól számoltam :)
22 hkm
Boldog baba várást!!!
8. vagyok.
Még csak petezsák, és szikhólyag látható. 2 hét múlva kontroll uh. Szerdán pedig mehetek a kiskönyvért. :)
A fiamnál kereken 6 hetesen még nem volt 7 hetesen már igen, de a méretei alapján kisebb volt, tehát nem félidőben lehetett a peteérésem.
Most is 6 hetesen megyek majd dokihoz, ha minden jól megy, de nagyon tépelődöm átrakjam-e későbbre az időpontot, pont ezért. Szeretném egyben letudni, hogy jó helyen van-e, szívhang van-e stb. Ugyanakkor jó lenne minél előbb azt tudni, tényleg jó helyen van-e, nehogy baj legyen. Úgyhogy tipródom, nehéz ügy.
8-as köszönöm hogy megírtad:)
Többieknek is gratulálok és köszönöm :)
Ha erre jártok válaszolnátok még nekem?
5+4 hetes csak petezsákot látott , és semmi mást nem mondott. Az nem baj?
Kedves Kérdező!
Szerintem nem baj,hisz még olyan kicsi. természetes,hogy az Uh-on először csak petezsák látszik...pár nap és a pár mm-es baba is fog(vagyis még csak emrió).
Nyugi biztos nincs baj. Csak türelmesnek kell lenni.
Általában 7hetes kort emiatt jó kivárni,hogy ne legyen ez a bizonytalan érzés...hogy van baba vagy nincs baba.
Írj majd ha újra voltál UH-on!! :) Biztosan már nagyobb lesz. Mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!