Ki meddig szedi? Hányadik hétig szeditek a terhesvitamint, és milyet? Volt idő, amikortól csökkentettétek az adagot?
Szia! Én az orvosom tanácsára csak a 12. hétig szedik terhes vitamint! Utána maj csak vasat ha kell!
Gravidával kezdtem, de mos femibinot szedek. Gravidda nem jött be, nem nagyon tudtam lenyelni, meg rosszul is voltam tőle. Ez a femibion ez bejött!
Kedvesek vagytok, hogy ennyien válaszoltatok. Én kezdetben Elevitet váltogattam Gravidával, aztán a dokinő tanácsára Femibiont szedtem. Tegnap fogyott el és ma kezdtem a 12. hetet. Nem akartam ezért az egy hétért új dobozzal venni. Ezért is kérdeztem. Hipp Natalt akarok inni a fennmaradt 2 hétben, ami még az első trimeszterből maradt, aztán majd meglátom (de a nagy tabletták nekem is gondot jelentenek:(
11hetes
Én a 24. hétig szedtem naponta( ne kérdezd miért:D), aztán hetente 2-3. 32 hetes uh után pedig már csak hetente 1 max. Nekem senki nem javasolta, magamnak alakítottam így.
39 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!