Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hogy történhet...

Szerintetek hogy történhet meg a mai világban, hogy a 32. heti ultrahangon veszik észre, hogy több rendellenessége is van egy magzatnak?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek most a 32.heti ultrahangon vették észre, hogy a baba rendellenességekkel fejlődik, kicsi volt és sok volt a magzatvíz, elküldték Pestre ahol közölték baj van a szívével a kis agyával, deformáltak a testrészei, és dongó lába is van, meg kell szülnie a babát, halva. Nagyon kiakadtam én is pont ennyi idős babás vagyok. Félek és meg vagyok ijedve! Hogyan nem vették észre eddig nála?

2013. máj. 26. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

6 os vagyok az a baj hogy le vannak ám védve minden egyes leleten rajta van lényegében az hogy pl. épnek LÁTSZÓ végtagok stb. (azaz NEM AZ, csak annak látszott épp akkor és ugye ezt már nem lehet rekonstruálni hogy akkor épp minek látszott) illetve a lelet aljára is mindig odaírják hogy végeredményben garanciát nem vállalnak ...

És mint írtam az sztks rendelésnél van 18 hetesen egy uh (felénk 2 perc) és legközelebb csak 32 hetesen van és közte ugye hónapok telnek el tehát teljesen kifejlődhet az a kórkép ami a babának van sajnos:((

Nagyon sajnálom szegény barátnődet az ember 2 egészséges terhesség és gyerek után annyira nem tudja elképzelni hogy bármi gond lehet:(

2013. máj. 28. 07:52
 12/14 Gabi86 ***** válasza:
akkor nálatok jobb a helyzet,mert nekem 20 hetesen volt az utolsó és azért kellett csináltatnunk magánba is uh-t.én akkor is szomorúnak tartom hogy 2013-ba ilyen előfordulhat és hogy pluszba fizetni kell ha azt akarod hogy ellássanak.ez a szomorú.
2013. máj. 28. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen.Par evvel ezelott szuletett egy kisbaba kar nelkul,ezt hogy nem vettek eszre?

Az en dokim nagyon jo volt( sztk-s)meg a kezen az ujjacskait is megmutatta,pedig nem volt olyan modern uh keszulek de o nagyon preciz volt.

2013. szept. 30. 08:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem közben megszületett a kisfiam most 9 hetes, egyszer találkoztam a barátnőmmel ez idő alatt, de úgy, hogy a kisfiam nem volt velem. Kérdezett róla én nem hoztam fel a témát, de nagyon látszott rajta, hogy sírva fakadna, de visszatartja hiszen egy napra voltunk kiírva szülni. Ő a kisbabáját végül a 33. héten 1400 grammal halva hozta Budapesten a világra. Nagyon sajnálom szegényt, nem mertem kérdezősködni többet! :(
2013. okt. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!