5 hetes ultrahangon mit fog látni a doki?
Petezsákot mindenképpen lát, illetve benne embriókezdeményt, nagy valószínűséggel szívhang nélkül. Képet kérhetsz, nekem például kérés nélkül adtak is, de még sok mindent nem lehet látni rajta, csak egy viszonylag nagyobb foltban egy kisebb foltot. Egyébként rendelőként változik, van, ahol adnak képet, van, ahol nem, mert nincs olyan eszköz, és van, ahol csak akkor, ha kérsz. Ha nem tudnak adni, nyugodtan megkérdezheted, hogy szabad-e lefotóznod a monitort. Mindig megengedik, legalábbis nekem mindig megengedték, mikor nem tudtak adni képet. :)
26 hkm
Komolyan ha gorcsolsz azon segit az uh?
A doki annyit lat van petezsak de ez semmit nem mond a terhesseg megmarad vagy sem
Ha a magzat nem jol fejlodik akkor elmegy barmit is teszel vagy veszel be ez a termeszet rendje.
Ne surgessd az uh semmit nem mond varj a 7.hetig akkor van szivhang is
Nem azt írtam hogy majd az elmulasztja a görcsölést...
Ha pl. méhenkívüli a terhesség,azt már most észrevennék és időben lenne kezelve a probléma,és nem sérülnék úgy.A görcsölést azért írtam,mert félek hogy nem-e erre utal...
Mehenkivulinel nem gorcsolsz hanem nagyon faj a hasad az egyik oldalon valoszinuleg hanyas hanyingerrel lapocka fajdalommal es verzel enyhen.
De az 5. heten meg nincs tunete a mehenkivulinek altalaban.
Sajnos ha egy petezsakot lat a doki az meg nem garancia arra hogy nincs mellette egy mehenkivuliis de ez ritka.
Akkor is kell mehenkivulire gondolni ha van ra ok pl clamydia gonorreu fertozes ill hasi operaciok regebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!