Ma már sokadik ismerősöm kérdezte, elkezdtem-e edzeni a mellbimbóimat a szoptatásra?
Figyelt kérdés
Dörzsölgessem vizes törülközővel?! Ennek tényleg van valami jótékony hatása? Szabad egyáltalán? 34 hetes vagyok2009. okt. 4. 22:10
11/13 anonim válasza:
Ja, még valami. Nem hiába kérdezte sokadik ismerősöd. :))
Tényleg hasznos.
12/13 anonim válasza:
Szia! Én az első babámnál még nem gondoltam a megelőzésre, de most- miután az első alkalommal két hónapig szenvedtem a melbimbóimmal,- felkészültem: Aventes kenőcs- szuper, ha bekented hagyd egy kicsit szabadon a bimbódat, Nitricum acidum 9CH 3×5golyót elszopogatni ( homeós szer, berepedezés ellen szuper!), helyes mellretétel- az udvar egy részét is kapja be, és 10 percnél tovább ne hagyd az első napokban cicizni, mert feláztatja a bimbót. Ezeket alkalmazva semmi gondom nem lett, nem repedt be a bimbóm, ja és a belövellés után, mikor bedurrant a mellem, a Burov nevű gyógyszertári krémmel masszíroztam ( kicsit ecetes szagú, az udvarra és a bimbóra ne kerüljön, nekem a szülésznőm javasolta). Egyszóval jó úton haladsz a szoptatás felé, mert érdeklődsz, tapasztalatokat gyűjtesz, felkészülsz, így biztosan menni fog, és sokáig tudsz majd szoptatni!
13/13 anonim válasza:
Nem szabad edzeni a bimbót,nagynéném csecsemős nővér 26 éve és azt mondta nehogy ilyen butaságot csináljak ez egy régi teória.A mellbimbó megvastagítja magának a bőrt,hogy minél ellenállóbb legyen és te a törölközővel azt ledörzsölöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!