18 hetes vagyok. Nagyon erzekeny a bimbom. Furdes utan ha megtorlom feher elszaradt darabok jonnek ki belole. Hogyan lehet a bimbot apolni? Kesziteni a majdani szoptatasra?
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 20:48
1/3 anonim válasza:
nem tudom,hogy milehet ez de nekem is van ilyen
2/3 anonim válasza:
Nekem is előfordult az elején, én Neogranormon kenőccsel kentem. Már nincs ilyen gondom, de ha nagyon viszkedne, akkor is ezzel kenegetem.
3/3 anonim válasza:
Igaz ez nem válasz a kérdésedre de nekem is van ilyen és én sem tudom mi az:)) de úgy vagyok vele míg nagyobb gondot nem okoz és nem fáj jobban addig rá tudom írni a várandóság számlájára, mint az összes többit pl. puffadás,székrekedés, hízás, lábdagadás stb.stb....:)))
Üdv 34 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!