Mit csinaljak? A csaj terhes!
Figyelt kérdés
4 honapja lefekudtem egy csajjal de azota nem beszeltem vele ,de ma ramirt facbokon egy b.noje. azt irta hogy a csaj terhes de nem mondta el a szuleinek es titkolta minmdenki elol csak a baratnojenek mondta el! a csaj nem tudja h a bnoje irt nekem de nem tudom mit csinaljak mert a lany csak 13 es a szulei nem tudjak hohy lefekudtem vele tobbszor is .. es most terhes de en nem akarok gyereket el lehet valahogy vetetni?? es hogy csinaljma hogy a szulei ne tudjak meg? en most kint vagyok nemetorszagba innen ellehet vlahogy intezni?es lehet ebbol nekem valami bajom?kerlek segitsetek!19f2013. máj. 25. 22:11
41/45 anonim válasza:
Mi van suliszünet van???
Kamu a kérdés tuti!
42/45 anonim válasza:
4 hónapos terhes? akkor azt már nem lehet elvetetni! 12 hét a maximum, utána azt hiszem csak akkor, ha erőszak útján, vagy beteg a baba... Egyébként azt hiszem ez bűncselekménynek számít, akár milyen fejledt is a lány... de nem tudom elhinni, hogy egy 13 éves lánynál nem veszik észre a szülők, hogy hogyan fogynak a tisztasági szerek, stb...
43/45 acelsziv válasza:
Hát barátom, te egy igazi balfék vagy... De hát ez van.
Amúgy mi a fejlemény?
44/45 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne(fejlemény) így 2014közepén
45/45 anonim válasza:
Aha, 19 éves fejjel nem tudsz védekezni? Abba se gondoltál bele, hogy nem 13 éveseket kéne megrontani? Biztos elmúltál már 18? De úgyis kamu!!!! Ez túl szélsőséges helyzet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!