Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinaljak? A csaj terhes!

Mit csinaljak? A csaj terhes!

Figyelt kérdés
4 honapja lefekudtem egy csajjal de azota nem beszeltem vele ,de ma ramirt facbokon egy b.noje. azt irta hogy a csaj terhes de nem mondta el a szuleinek es titkolta minmdenki elol csak a baratnojenek mondta el! a csaj nem tudja h a bnoje irt nekem de nem tudom mit csinaljak mert a lany csak 13 es a szulei nem tudjak hohy lefekudtem vele tobbszor is .. es most terhes de en nem akarok gyereket el lehet valahogy vetetni?? es hogy csinaljma hogy a szulei ne tudjak meg? en most kint vagyok nemetorszagba innen ellehet vlahogy intezni?es lehet ebbol nekem valami bajom?kerlek segitsetek!19f
2013. máj. 25. 22:11
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
es hogy lehet elvetetni a gyereket??
2013. máj. 25. 22:29
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha négy hónapos terhes, akkor már sehogy. Azt csak az első trimeszterben, vagyis a 12. hétig lehet. Ezt elbuktad, de nagyon!
2013. máj. 25. 22:30
 33/45 anonim válasza:

"es hogy lehet elvetetni a gyereket??"

Már b.szhatod, attól még lecsuknak! :) Csak a gyereknek lesz jobb, hogy nem születik meg, max.

2013. máj. 25. 22:30
 34/45 anonim válasza:
100%

A véleményemet most nem írom le, amiért lefeküdtél egy 13 éves lánnyal, mert az a dolgon nem fog változtatni.

Az elvetetéshez kiskorú esetében mindenképpen szülői engedély szükséges. De elvetetni csak a magzat egy bizonyos kora előtt lehet.

Mint nő és mint majd egyszer leendő anya szeretnélek megkérni valamire (amit persze nem muszáj teljesítened). Vállald a gyermeket, ha nincs más megoldás. A lányt nem kell elvenned feleségül, de legyél apja a kisbabának. Sokat jelentene neki, és nem lenne annyira elszúrva az élete, ha lenne egy apja, aki nem csak anyagilag támogatná, hanem tényleg foglalkozna vele.

Nekem annak idején középiskolában végig kellett néznem egy abortusz ultrahangos felvételét. Ha az elvetetés ellen vagy, ajánlom, hogy nézd végig te is. A címe: néma sikoly. És utána gondold át újra.

Készülj fel rá, hogy a szülők ki lesznek akadva. Nem csak rád, a lányukra is. És mivel a lány még nagyon fiatal és kamasz, ráadásul terhes is, ezért rettentően meg fogja viselni lelkileg a dolog. Legyél támasza lelkileg, amíg a szülei le nem nyugszanak.

És komolyan, vállald a felelősséget a tetteidért. Ha szeretnél róla beszélni, akkor írhatsz privátot, és próbálok neked segíteni lelkileg.

2013. máj. 25. 22:31
 35/45 anonim ***** válasza:
Ha elvetetik is a csaj életkorát fogják tudni és ezt jelentik! Ekkora idióta hogy lehetsz? Ezt még fokozod is az értelmiségeddel-.-" Legalább a börtönben lesz időd tanulni, hogy okosabb legyél.
2013. máj. 25. 22:32
 36/45 anonim ***** válasza:
"Ha" elvetetnék, de nem tudják már.
2013. máj. 25. 22:33
 37/45 anonim válasza:
100%
Csak folyékony szappant vigyél és SOHA DE SOHA NE HAJOL ELŐRE!!!!
2013. máj. 25. 23:01
 38/45 anonim válasza:
47%
Abortuszt max 12 hetes terhesen lehet végre hajtani , ha a kis csaj szólt volna előbb , akkor még lehetett volna , így már nem. Úristen ez nagyon gáz ,hogy 13 éves a lány , akár fel is jelenthetnek a szülei.Ha már képes voltál lefeküdni egy 13 éves kislánnyal és teherbe ejteni akkor vállald szépen a következményeket!
2013. máj. 25. 23:27
 39/45 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo

Ha te vagy olyan hülye, hogy összefekszel vele, ő meg olyan naiv ÉS hülye hogy hagyja( ráadásul ha igaz és nem is mondja senkinek mert még gyerek) akkor meg is érdemlitek.....

2013. máj. 25. 23:48
 40/45 anonim ***** válasza:

Benne vagy a pácban rendesen! A helyedben elsősorban beszélnék a lánnyal. Nem biztos, hogy tőled van a gyerek. Egyáltalán ott a kérdés, hogy hogyan jár kismama gondozásra? A TAJ kártyáját elkérik a rendelőben, szóval hamar kiderül, hogy 13 éves. Az orvosának hivatalból értesítenie kellene a szülőket, de minimum a védőnőnek! Szülei nem veszik észre? Ez egy elég jellegzetes pocak már... De lesz még nagyobb is, és akkor kénytelenek lesznek észrevenni. Az iskolában a tanároknak nem tűnt fel? Az iskolai védőnőnek? Osztálytársaknak, akikkel tesin öltözik? Nekem itt annyi minden hibádzik.

A lényeg, hogy kontaktolj a lánnyal, nem biztos, hogy tőled van. Ha igen, akkor emelt fővel járuljatok a szülők elé és korrekt módon vállalnod kell a felelősséget. Ennyi. Nincs kibúvó. Abortuszban pedig ne gondolkodj, azt szülői beleegyezéssel a 12. hétig hajthatják végre, és nem lehet rá senkit kényszeríteni. Ha a leányzó nem akarja, nem hajthatták volna végre.

Mindenesetre hajrá és reménykedj, hogy a szülők nem rohannak a rendőrségre, mert akkor tényleg meg fogod emlegetni a dolgot.

2013. máj. 26. 22:16
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!