Mit csinaljak? A csaj terhes!
Figyelt kérdés
4 honapja lefekudtem egy csajjal de azota nem beszeltem vele ,de ma ramirt facbokon egy b.noje. azt irta hogy a csaj terhes de nem mondta el a szuleinek es titkolta minmdenki elol csak a baratnojenek mondta el! a csaj nem tudja h a bnoje irt nekem de nem tudom mit csinaljak mert a lany csak 13 es a szulei nem tudjak hohy lefekudtem vele tobbszor is .. es most terhes de en nem akarok gyereket el lehet valahogy vetetni?? es hogy csinaljma hogy a szulei ne tudjak meg? en most kint vagyok nemetorszagba innen ellehet vlahogy intezni?es lehet ebbol nekem valami bajom?kerlek segitsetek!19f2013. máj. 25. 22:11
22/45 A kérdező kommentje:
a csaj alapbol se vekony nem olyan feltuno es nem hord feszulos ruhakat soha ,tudjatok inkabb ilyen boket
akkor ha kiderul biztos hogy lecsuknak?? akkoris ha kb 2 honap mulva lesz 14?
2013. máj. 25. 22:19
23/45 anonim válasza:
24/45 anonim válasza:
Biztosan lecsuknak. Mert gyermekkorú - értsd 14 év alatti- esetében akkor is erőszaknak és megrontásnak számít, ha ő beleegyezett. Azt pedig, hogy megtörtént, mostmár le sem tagadhatod. Kicsit későn kezdesz gonolkodni.
26/45 anonim válasza:
Hat ha jobban megnezem a hasat ( fura) nem igy nezki.... ha a lany nagyon szeret lehet hogy csak at vag hogy mennyel vissza hozza ( en a helyedbe elmennek hozza es megneznem hogy igaz e) ( ja es apasagi tetszt is elkene szerintem,mert ha 13 evesen ilyen.. nem biztos hogy csak veled volt ...)
27/45 anonim válasza:
Nem számít, te még 13 éves korában csináltad fel.
28/45 anonim válasza:
hat baratom ez borton lesz. gratulalok az okos gondolkodas menetedhez. szegeny csaj meg.kinlodhat 13 evesen egy csecsemovel. mindenkeppen megfogjak tudni a szulei,mert ha nem vetetitek el akkor meg kell szulni azt a gyereket
29/45 anonim válasza:
Madridism
Ja-ja :D
Amúgy azért vagy kint,mert azt hiszed onnan nem adnak ki a magyaroknak?
30/45 anonim válasza:
Te idióta!!! Szerinted nem lehet visszaszámolni a terhességet?-.-"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!