Mit csinaljak? A csaj terhes!
Figyelt kérdés
4 honapja lefekudtem egy csajjal de azota nem beszeltem vele ,de ma ramirt facbokon egy b.noje. azt irta hogy a csaj terhes de nem mondta el a szuleinek es titkolta minmdenki elol csak a baratnojenek mondta el! a csaj nem tudja h a bnoje irt nekem de nem tudom mit csinaljak mert a lany csak 13 es a szulei nem tudjak hohy lefekudtem vele tobbszor is .. es most terhes de en nem akarok gyereket el lehet valahogy vetetni?? es hogy csinaljma hogy a szulei ne tudjak meg? en most kint vagyok nemetorszagba innen ellehet vlahogy intezni?es lehet ebbol nekem valami bajom?kerlek segitsetek!19f2013. máj. 25. 22:11
11/45 anonim válasza:
Kamu...ekkor a csaj hasa és nem tudják....mánjelleggel töröljék a kérdést :D
12/45 anonim válasza:
Öregem, le a kalappal!
Ui: szappanért majd lehajolhatsz, de csak te, másnak sosem javaslom.
13/45 anonim válasza:
Ekkora a hasa és a szüleinek még nem tűnt fel?
14/45 anonim válasza:
Aki nem ért valamihez, ne fogjon hozzá!
Dugni, nem ész nélkül kell. De a börtönben is vannak csajok, ez vigasztaljon!
Jaaa, tudok olcsón baba holmikat!
16/45 anonim válasza:
Amúgy "rejtett erőforrás" vagy? Akkor meg nem csodálkozom.
17/45 anonim válasza:
Uram Isten...
Most egy olyan emberrel beszélünk, aki nemsokára a rácsok mögött csücsül... Hogyan készülsz fel a jövőre? D:D:D
18/45 anonim válasza:
Win 7-nél elég a START ->LEÁLLÍTÁS
19/45 anonim válasza:
13 éves? Akkor mész a dutyiba:) Ott lesznek új haverjaid. Hogyha ezek igazak amit leírtál akkor komolyan felkészülhetsz, hogy a rendőrség fel fog keresni téged. Na most nézhetsz ki a fejedből, de meg is érdemled.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!