Mibe fogjátok hazavinni a kisbabátokat a korházból? Még mindig hófehérbe "hagyomány"?
Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiirva?2013. máj. 24. 20:54
11/21 anonim válasza:
Én vettem anno a lányomnak egy szettet, fehér alapon rózsaszín mintás, body, rugi, sapka kesztyű pléd szett volt.
4 kg, 58 centi volt a lányom, 62-es volt a szett, hát lógott rajta, mert ugye az újszülöttek felhúzva tartják a lábukat, s üresen lógott a lába a ruhának, az ujján is hajtani kellett.
Most fiút várok, de 50-es ruhát viszek haza hozósnak, mert nem akarom hogy elveszem benne! Vettem egy fehér kék Thomaszos rugit, abban tervezem hazahozni 3 hét múlva:)
12/21 anonim válasza:
1. vagyok.Köszönöm.:)
Nekem is nagyon tetszett ezért is választottam ezt.Igaz alig tudták ráadni mert elég nagy súllyal született.:)
Mondjuk tettem el ezt az 56-os és egy 62-est is biztos ami biztos.Lassan 7 hónapos egyszerűen IMÁDOM..<3
13/21 anonim válasza:
Én színesben vittem haza mindkettőt. A lányomat fehér body, rózsaszín rugi, a fiamat zöld body, kék rugi együttesben. Plusz sapi. Egyébként nem is láttam fehérben babát hazavitelkor, hogy így visszaemlékszem. Egyébként a lányom júliusi, a fiam szeptemberi, nagyon melegben jöttek haza mindketten.
14/21 anonim válasza:
Soha senkitől nem hallottam még ezt a hagyományt. Engem rózsaszínű plédbe csavarva hoztak haza. :)
15/21 A kérdező kommentje:
Én is csak most hallottam róla :D Azért is kérdezem, hogy hogy készüljek :D
2013. máj. 24. 22:07
16/21 anonim válasza:
Az enyémen piros-fekete póló és fehér kantáros talpasnadrág volt majdnem 3 éve augusztusban. Most hallom először, hogy fehérben kellett volna hazahozni :) Egyébként a kórházban sem csupa fehérben voltak a kötelező agyonmosott "kincstáriban" a babák. Itthon meg ugyanazok látták az első napokban, mint a kórházban, így felesleges is lett volna ünneplőbe rakni a takaró alatt a félórás hazaútra.
17/21 anonim válasza:
Régen fehérben vitték haza a babákat, mert nem lehetett előre tudni a nemüket, a profi uh előtti időkben. Innen a legenda.
18/21 anonim válasza:
Kislányomat rozsaszin sapkába krémszinü micimackos rugiban badyira már nem emlékszem ,viszont hidegvolt igy egy rozsaszin takaro is volt rajta .
19/21 anonim válasza:
Érdekes dolog ez.Nálunk(kisváros), amikor a nagyfiam született 11 éve minden baba fehérben hagyta el a szülészetet.A lányom 9 éve megyeszékhelyen született, őt halványsárga szettben hoztam haza kb fele- fele arányban volt a fehér és az egyéb kategória.2 éve született még egy kisfiam, ő itt a kisvárosban-fehérben jött haza.Itt ez terjedt el.Amúgy babaszaküzletben dolgozom-tartunk mindenféle fehér szettet és a gyártótól is így jön, hogy az a neve:hazahózós garnitúra.Szóval nekem meg az a fura,hogy máshol az országban nem is hallottak erről:)
20/21 anonim válasza:
Mi is fehérben hoztuk haza,mamától azt kapta,a hazahozós szettet.Most is abban hozzuk majd,a bátyus rucijában.Egyébként szerintem annyira mindegy miben hozod,le-be van takarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!