Harmadik trimeszterben járó kismamik! Hogy vagytok? Felfogtátok már hogy nemsokára a kezetekben tartjátok a kisbabátokat? Szülés gondolatával hogy álltok?
Mi most kezdjük a 32. hetet. Nálunk jelenleg gyorsan pereg az idő. Napok óta tervezem hogy összeteszem a korházi cuccukat, de egyszerűen nem jut rá időm.
A meleget egy kicsit nehezen viseljük, sajnos nem alszunk valami jól.
Néha már alig várom hogy szülni menjek, aztán meg teljesen beparázok rajta. Nagyon vegyesek az érzelmeim. Félek is de, ahányszor meglátok egy egy babakocsis mamit tologatni, mindíg arra gondolok hogy neki is sikerült. Kicsit félek a fájdalomtól, de nem is igazán a fájásoktól. Hanem attól amik szülés után lehetnek (pl. gátseb). Elég nyűgös tudok lenni ha "odalenn" fáj valami. Régen mikor felfáztam és azzal küszködtem eléggé sárkány lett belőlem. =)
Amúgy néha olyan furcsa elképzelni,hogy lesz egy kisbabám. Nagyon kíváncsi vagyok már a kis pofikájára. Igaz voltunk 4d-n, de azért még így is nehéz elképzelni a kislányunkat. Végülis már nincs sok hátra és köztünk lesz...
Mindenkinek kitartás! Egészséges babákat és könnyű szülést kívánok!
Szia! :) 31 hetes vagyok. Mintha én írtam volna!! Ugyan ilyen vegyes érzelmek vannak bennem. Még hihetetlen hogy pár hét és már hárman leszünk! De nagyon várjuk, kíváncsiak vagyunk milyen lesz a kislányunk, az arca, lesz-e haja...stb :) Mi is voltunk 4D-n ott nagyon tündéri volt, bár épp durcázott :D
A szülésen is egyre többet izgulok, félek is, és eldöntöttem hogy ha lesz rá lehetőségem, fogok kérni érzéstelenítést (edá-t). Ha lehet fájdalommentesen is szülni akkor miért ne? Bár remélem addig megfordul, mert még faros a Drága.
Hol fogsz szülni?
Szinte már mindent megvettünk, még 1-2 hosszúujjú rugi kell 56-osból, mert 62 már van. Meg nekem szoptatós melltartó, hálóing és még ami a kórházba kell. Azokat még meg kell venni, nameg sterilizálót is.
Nagyon rohan az idő, legalábbis úgy érzem én is! És néha belegondolok hogy elvileg már 5-6 hét múlva megszülethet (36-37.hét) bár jó lenne ha bent lenne 38-39. hétig!
A meleget nagyon nehezen bírom, még nem terhesen is utálom ezt az időt és minden nyár szenvedés, de már augusztus van!! :)
Nektek is kitartást és könnyű szülést kívánok! :)
Szia.
Én 36 hetes vagyok, és már nagyon várom a szülést.Egyrészt azért mert már nagyon szeretném átélni(sajnos volt már egy majdnem félidős szülésem, és ott ugye a fájdalom után csak fájdalom következett hogy elvesztettem a babát),és szeretném már magamhoz ölelni!!Másrészt kicsit már nyügi vagyok a melegtől, meg türelmetlen is.
Nekem is fura hogy nemsoká itt lesz velem a babám, biztos lesznek nehézségek is bőven az elején.De hát majg csak belejövünk.
Neked is könnyű szülést, szép babát, jó egészsséget.
Nálunk is megvan már szinte minden. Csak egy két apróság hiányzik. De azért még van időnk beszerezni. =) Én Dunaújvárosban fogok szűlni. És ti?
Érzéstelenítést nem szeretnék kérni, de lehet hogy szülőágyon majd meggondolom magam. =) Sok ismerősöm kérte, és majdnem mindnek fáj azóta a háta. Sőt, még olyat is hallottam hogy utána évekig tartó migrénje maradt. Na meg nálunk az a bevett szokás hogy utána hosszú órákon át mozdulatlanul kell feküdni. És én ezt tuti nem bírnám, meg azt sem hogy addíg ne lássam a babám. Szóval majd megpróbálok erre koncentrálni.
Szia! Én 31+3 hetes vagyok, de egyre nehezebben viselem. Nem azért, mert bármi bajom lenne, egyszerűen csak úgy belassultak az utóbbi hetek és már annyira szeretném látni a kislányomat...
Mi sem vettünk meg még túl sok mindent a babának, mert elvileg költözünk még addig és nem akartam ebbe a lakásba vásárolni, ha egyszer úgyis át kell pakolni az újba. Még csak ruhácskái vannak, de az elég sok, mert nem bírom féken tartani magam, valamit mindig kell vennem, ha bababoltban járok nézelődni. Félek picit, hogy kifutok az időből és még ide születik meg a Manó, pláne ha hamarabb jön kicsivel, de bízom benne, hogy rendben lesz minden. Én a Szent Imrében fogok szülni, már voltunk szülőszoba látogatáson is, hát ott picit beparáztam. Első baby lesz, így gőzöm sincs mire számítsak. Mi sem kérünk segítséget a szülőktől, igaz, ők vidéken laknak, de szerintem ezt az új családnak kell megoldania. Aztán lehet, hogy a hazamenetel után 2 órával indulnak a segélykérő telefonok. :)
Összességében én már nagyon várom...
Boldog és könnyű hátralévő pár hetet kívánok mindenkinek és könnyű, problémamentes szülést!
Mi a 33. hetet "tapossuk". Ma voltunk ultrahangon, szerencsére most fejvégű fekvésben volt a kisfiúnk (eddig mindig medencevégű volt), de tegnap este még keresztben feküdt, úgyhogy még százszor meg fog fordulni szerintem. Nagyon hiperaktív a kis drága. Mi is szinte már mindent megvettünk, bár még nem volt időm rendbe pakolni a holmikat, mert jelenleg a párom szüleinél lakunk. Jövőhéten megyünk festeni a mi házunkat és jövőhét vasárnap költözünk. Utána nekifogok kimosni, kivasalni mindent. Már csak 1-2 apróság hiányzik, mint pl. orrszívó, körömvágó, fürdőlepedő... Szóval már tényleg csak az apróságok, amik akkor is ráérnek, ha megszületik és apuka meg tudja venni. Ma a szonográfus nő azt mondta, hogy szerinte nem fogjuk kihúzni szeptember végéig. Hát majd meglátjuk, hogy a kis albérlőnk mennyire kíváncsi már ránk, mert mi rá nagyon.
A meleget még aránylag jól bírjuk, bár a nagyon nagy melegben szívem szerint ki sem mozdulnék, de általában mindig akkor kell menni vagy a védőnőhöz, vagy valamilyen vizsgálatra.
Az vígasztal, hogy tényleg már nem sok van hátra!
Mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!