Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy is van ez? Az első...

Hogy is van ez? Az első magzatmozgástól számított hányadik héten, vagy hónapban születik a baba a hagyomány szerint?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Húsz hetet mondanak, de szerintem ezt szerintem úgy kell értelmezni, hogy a nagy többség csak a 20. hét tájékán érzékeli. (így stimmel a 40 hét) Nem kell azért koraszülésre készülni. ha valaki már a 15-16. hét táján érzékeli....
2009. febr. 19. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem ebbe semmi kolyomság sincs, tényleg vki érzi 15 héten akor hamar szül??Hülyeség...én mondjuk jún végén éreztem s okt elején szültem 37 hétre
2009. febr. 19. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:

a lányom 12 hetesen mozdult meg, 38 hétre született, fiam 14 hétre, és 40 hétre született :)

szóval 26 hét.

de ez is sok mindenen múlik.

2009. febr. 19. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babám 16 hetesen mozdult meg és 41 hétre szültem.Szerintem ebben nincs összefüggés!!
2009. febr. 19. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Ezt a "marhaságot" onnan vették, hogy a terhesek elég nagy százaléka 20hét körül érzi a picit. és onnan a 120 nap a szülés. Ne ezzel foglalkozz, mocorgás ide-oda vagy sajnos előbb vagy korábban jön a manó, ha így jönnek a lapok vagy egészségesen "naprapontosan" jönnek.

Após szerint én ápr-máj szülök, jún-júl helyett. (14hetesen éreztem először a manómat:))

2009. febr. 19. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!