Mibe fogjátok hazavinni a kisbabátokat a korházból? Még mindig hófehérbe "hagyomány"?
De mégis miben? Rugdalózóban? Vagy "különleges" kisruhában?
Himzett,kötött kisnadrág, pulcsi stb?
Én pont kaptam egy fehér szettet, így abban jöttünk el. De ha magam vásároltam volna tutira rózsaszín lett volna. Amúgy mivel decemberi, volt rajta pléd is, szóval nem is látszódott a ruha igazán :)
A második babóval pedig október közepe az időpont.
Augusztusra vagyunk kiírva, és ugyan több ruhácskát beszereztünk, ami esélyes a "hazahozós ruha" kitüntetésre, de még távoli tervezni, mert elképzelésünk sincs milyen idő lesz. A "rend" kedvéért már beszereztünk egy fehér sapi és fehér "tapsikáló" (az a karmolásgátló kesztyű) szettet, hozzá van kis ruha, illetve egy sárga sapka és tapsikáló szettet, hozzá sárga body, cicamintával és nagyon kis csinos, buggyos, vékonyka nadrágot. Persze, ha kiderül, hogy 60 centivel születik a leányzó, eleve kiesnek az 50, 56-os méretek. :) Szóval még meglátjuk. Egyébként én szeretem a fehéret, szép is, viszont mikor megemlítettem, hogy tán más színben hoznánk haza a kislányt, a komplett család megbotránkozott, hogy miért nem fehérben? Volt, aki mondta, hogy a kórház szokta a fehér ruhákat kérni. De majd utána érdeklődöm a kórházban.
28 hkm
1.vagyok.
Én vittem egy h.ujju bodyt,egy micimackós rózsaszín-fehér rugit.Overált,sapkát.
Ilyen volt a rugi nm tudom mennyit látsz belőle?!
1.-es tünemény kisleány :)
Amúgy a ruha is tetszik, legalábbis nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!