39 hetesek voltatok már így? Többi lent
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok.teljesen nyitva améhszáj 3 ik baba.2 napja erös josloim vannak nagyon görcsölök már fáj a hasam alja.ma reggel pedig már kissé halványos véres voltam,de utánna már nem ...és nagyon erös folyásom van..szerintetek kihúzom 31éig?vagy még szenvedhetek igy egy hétig?2013. máj. 24. 16:53
1/9 anonim válasza:
hát szerintem nem fogod végig húzni, szerintem 2-3 nap és meg lesz a baba :))
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem bánnám mert igy elég rossz.Már teljesen kimerülök mire oda kerülök.
2013. máj. 24. 17:02
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem húzod már egy hétig. Talán már a hétvégén meglesz a picid.
4/9 anonim válasza:
Én 38+4 hkm vagyok.
Jóslóim 2 hete vannak, hol erősebb, hol 2 napig semmi, ma pl:a derekam kibírhatatlanúl fáj jobb oldalon, lábam nem vizesedik, pocim közben keményedik, orvos nem vizsgált.
9 napom van még, de nagyon szeretném már a babámat a kezembe tartani, derékfájás ellen nem tudom mit tegyek.
5/9 A kérdező kommentje:
jajj remélem neked is hamar meglesz én tudom milyen ez kibírhatatlan már..hát igazatok legyen hogy meglegyen a pici.alig birok mozogni már..
2013. máj. 24. 17:28
6/9 anonim válasza:
Szia!Szerintem hamarosan babázol,talán már ma:-)Meglátásom szerint ki van zárva,hogy még egy hétig húzd,főleg,hogy 3.-dik babád lesz...Én a helyedben figyelném a fájásokat,nehogy aztán otthon,vagy menet közben szüljél meg :-)Könnyű szülést kívánok!!Egy szülésznő
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat!hát egész éjjel szenvedtem 10-15perces fájásokkal.reggel meg eltünt és ujra kezdte .ez mege gész nap.nyákdugó távozot és mostmár nagyon fáj..nem tudom mit csináljak menjek e be kórházba vagy sem.mert hát jóslók mertrendszertelenek.
2013. máj. 25. 14:37
8/9 anonim válasza:
Szia!Remélem már a kórházban vagy :-)Én nem késlekednék,tuti,hogy hamarosan babázol...ha már esetleg nem vagy kettőben :-)Tamy
9/9 A kérdező kommentje:
igen igazatok volt nagyon hamar meglett még az nap mikor irtam :)
2013. máj. 31. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!