Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom, hogy most akkor...

Nem tudom, hogy most akkor mit is csináljak? Szerintetek?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes múltam, de nincs tünetem, csak cici fájdalom és emelkedett hő, nem eszek többet, nincs nagy étvágyam, nem vagyok kívánós, és nem undorodok a kávétól!!De aggaszt, hogy "el sem fáradok", pörgök, nem akarok lefeküdni, pedig mindenhol azt hallottam, hogy fáradság, hányás, hányinger...mitől lehet??lehet mégsem vagyok terhes?Estére egyébként húzódik kicsit a hasam, akkor megijedek és lefekszek:-)Meg ellenőrzöm esetleg nem e vérzek, ettől nagyon félek....megőrültem?
2013. máj. 23. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is 5 hetes vagyok! Mellfájásom csak este jelentkezik, napközben nem. Mult héten fájt a hasam, mintha meg akarna jönni,de már napok óta azt sem érzem. Én is félek, h ne vérezzek. Óránként járok wécére. Jún. 4.re kaptam időpontot a dokihoz. Megőrülök addig,h minden rendben van e. Én sem émelyget semmitől sem, én sem vagyok fáradékony. Jövőhéten vizsgázom, remélem nem is lesz addig semmi :))
2013. máj. 23. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus ha nincs semmi bajod akkor generálsz magadnak egyet. Nyugi terhes vagy nem mindenkinél játszik minden tünet pláne hogy még nagyon az elején vagy
2013. máj. 23. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
ja,most látom,h te már 5 hetes múltál. Bocsii :))
2013. máj. 23. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

sajnos egyet kell értsek a kettessel. ismét egy túl jó nekem típusú kérdés ("nincs tünetem, nem baj? csak 3 kilót híztam, pedig már 22 hetes vagyok, nem baj?"). 5 hetes vagy, az még annyira az eleje, h hihetetlen. épp csak elkezdősdött vcalami. ne aggódj, hányhatsz még sugárban :)

de az is lehet, h téged végig elkerülnek majd a rosszullétek. mindkettő "nomrális"

2013. máj. 23. 19:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2013. máj. 23. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Óóó hát 5 hetesen még nekem se volt semmi bajom!

Fitt voltam,energikus,boldog,semmi panasz.

Aztán 6. héten kezdtem el émelyegni,7. héten már hánytam is,ami eltartott a 16.hétig.Napi 4-6x hánytam.Semmi sem maradt meg bennem,fogytam 9 kilót.Olyan fáradt voltam,hogy egész nap aludtam,de tényleg.Fürödni sem volt energiám.

Úgyhogy ne éld bele magad!Még most jön a java...vagy nem.:D Majd kiderül!

Boldog babavárást!

2013. máj. 23. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
jaaj, csak a jövőheti vizsgámon és az utána való hétfői napon legyek jóól!!!!! Nem lehetek rosszul! Első voltam
2013. máj. 23. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Várj türelemmel.

Én is öt hetes múltam, a görcsök, amik múlt héten ijesztgettek, elmúltak, a durva cicifájdalom is.

Éppen nyikorogtam egy sort a férjemnek, felálltam a vacsoraasztaltól és elkezdem émelyegni.

Lehet, a totális mázlista kategóriába tartozol majd, akinél nincsenek rosszullétek. Amikor a fiammal voltam terhes, csak enyhe mellfájdalom, némi émelygés...na, aztán a 11. héten mindent bepótolt, mert hánytam, mint a lakodalmas kutya.

Ne ijedezz előre! :)

2013. máj. 23. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! :) Én amúgy 5 hetesen még nem is gondoltam, hogy terhes lennék. Egyedül az volt fura, hogy a mellbimbóm érzékenyebb lett, amúgy folyton azt hittem, hogy meg fog jönni, mert semmi terhességre utalót nem éreztem. Aztán 7-8 hetesen lett először hányingerem, de még akkor is azt hittem napszúrást kaptam. Párom erőltette a tesztet ami persze pozitív lett :) ! Azóta már boldog anyuka vagyok :) ! Csak nyugi! :)
2013. máj. 23. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első hetekben a mellfeszülésen kívül nem volt semmi tünetem, mostanra meg mintha már az is elmúlt volna. Hamarosan vége az első trimeszternek, és eddig max 4x hánytam.. :D A kávétól is nemhogy a hányinger kapna el, inkább tökre megkívánom, mondjuk itt meg is áll a dolog, inni azért nem szoktam. :) Szóval tényleg nincs semmi baj, inkább ne legyenek tünetek, mint görcsölések, stb, amiből tényleg baj is lehetne. A másik meg, hogy tényleg van még időd arra, hogy esetleg előjöjjön a hányós korszakod :) Egy 11hkm
2013. máj. 24. 09:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!