Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhlepény 10 mm-re fedi a...

Méhlepény 10 mm-re fedi a méhszájat. Lehet még ebből spontán szülés a 40. hétre?! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A 12. héten fedezték fel, egy kicsit barnáztam, de azóta nagyon jól vagyok. Meg voltam győződve róla, hogy a mai UH-on már feljebb kúszik... :(

Most 27 hetes vagyok.

Van valaki, aki ugyanebben a cipőben járt?

Azt tudom, hogy ha így marad, akkor nem lehetséges spontán szülni.

Azok is írjanak, akiknek ilyenkor még "jóra fordult" és olyanok is, akiknél nem.

Köszönöm!

#tapadás #méhlepény #méhszájon #placenta praveia
2013. máj. 22. 14:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Most vagyok, illetve szombaton leszek 30 hetes.

A tesó kérdésről ne is beszéljünk, máris bőgök...

Muszáj elengednem, így van, valamennyire már bele is törődtem, hogy legyen, ahogyan lennie kell, erre a dokim tegnap: én is úgy sajnálnám, ha nem jönne össze a spontán szülés, maga igazán megérdemelne egy könnyű szülést (mivel hogy a 2. szülés ált. a legkönnnyebb az összes közül)... tök jófej volt.

Azt is mondta, hogy ha elérjük, hogy legalább 1-2 cm-re legyen a belső méhszájtól a lepény széle, akkor belevágunk a spontán szülésbe, és elő leszek készítve, hogy bármikor készen álljak... szóval nem császár párti, hála Istennek. Sok doki nem mer kockáztatni még enyhébb esetben sem! Olyan könnyen nyúlnak a szikéhez mostanában... :(

Mindenkinek köszönöm a biztatást, ígérem, hogy jelentkezem, amint tudok valamit.

Két napja voltunk 4D-n, most 2000g-ra becsüli az a nő a súlyát, aki a kislányomat is nézte és az egyetlen jó súly tippet adta...

Szóval azt mondta, min. 4 kg-ra számítsak, ha kihúzzuk 40 hétig... ha nem, akkor sem lesz sokkal kevesebb.

A bpd-je 33 hetesnek felel meg! :D nagyon jót ne

2013. jún. 14. 13:41
 22/25 A kérdező kommentje:

szóval...

nagyon jót nevettünk, hogy micsoda kis vasgyúró lesz! :)

2013. jún. 14. 13:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Hű szép nagy lesz akkor :) Mindenféleképpen sok sikert és jó egészséget akárhogy is alakul ez a szülés téma:) 1 es voltam.
2013. jún. 14. 14:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ha jársz még erre: ennek a történetnek mi lett a vége? Császárral vagy hüvelyi úton született a kisbabád? Aki most már 4 éves :)
2017. máj. 26. 14:58
 25/25 A kérdező kommentje:

Szia! Véletlenül éppen erre jártam. A kis vasgyúrónkból egy édes angyalka lett a 36. héten... :(((

Megtekerte a köldökzsinórt, a 3 érből az egyikben infarktus keletkezett, és meghalt. Vigasztalhatatlan vagyok még akkor is, ha azóta született még két tesó... :( A legkisebb éppen egy hónapos.

Nem húzódott arrébb a lepény, császár kellett volna, meg szorosabb orvosi kontroll, befektetni a 32. héten, mint minden placenta praeviast...

Őt már semmi nem hozhatja vissza... Igen, éppen vasárnap lenne 4 éves. Még ma is sokat sírok, sokat gondolok Rá... :(

2017. júl. 24. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!