Méhlepény 10 mm-re fedi a méhszájat. Lehet még ebből spontán szülés a 40. hétre?! Tapasztalatok?
A 12. héten fedezték fel, egy kicsit barnáztam, de azóta nagyon jól vagyok. Meg voltam győződve róla, hogy a mai UH-on már feljebb kúszik... :(
Most 27 hetes vagyok.
Van valaki, aki ugyanebben a cipőben járt?
Azt tudom, hogy ha így marad, akkor nem lehetséges spontán szülni.
Azok is írjanak, akiknek ilyenkor még "jóra fordult" és olyanok is, akiknél nem.
Köszönöm!
Most vagyok, illetve szombaton leszek 30 hetes.
A tesó kérdésről ne is beszéljünk, máris bőgök...
Muszáj elengednem, így van, valamennyire már bele is törődtem, hogy legyen, ahogyan lennie kell, erre a dokim tegnap: én is úgy sajnálnám, ha nem jönne össze a spontán szülés, maga igazán megérdemelne egy könnyű szülést (mivel hogy a 2. szülés ált. a legkönnnyebb az összes közül)... tök jófej volt.
Azt is mondta, hogy ha elérjük, hogy legalább 1-2 cm-re legyen a belső méhszájtól a lepény széle, akkor belevágunk a spontán szülésbe, és elő leszek készítve, hogy bármikor készen álljak... szóval nem császár párti, hála Istennek. Sok doki nem mer kockáztatni még enyhébb esetben sem! Olyan könnyen nyúlnak a szikéhez mostanában... :(
Mindenkinek köszönöm a biztatást, ígérem, hogy jelentkezem, amint tudok valamit.
Két napja voltunk 4D-n, most 2000g-ra becsüli az a nő a súlyát, aki a kislányomat is nézte és az egyetlen jó súly tippet adta...
Szóval azt mondta, min. 4 kg-ra számítsak, ha kihúzzuk 40 hétig... ha nem, akkor sem lesz sokkal kevesebb.
A bpd-je 33 hetesnek felel meg! :D nagyon jót ne
szóval...
nagyon jót nevettünk, hogy micsoda kis vasgyúró lesz! :)
Szia! Véletlenül éppen erre jártam. A kis vasgyúrónkból egy édes angyalka lett a 36. héten... :(((
Megtekerte a köldökzsinórt, a 3 érből az egyikben infarktus keletkezett, és meghalt. Vigasztalhatatlan vagyok még akkor is, ha azóta született még két tesó... :( A legkisebb éppen egy hónapos.
Nem húzódott arrébb a lepény, császár kellett volna, meg szorosabb orvosi kontroll, befektetni a 32. héten, mint minden placenta praeviast...
Őt már semmi nem hozhatja vissza... Igen, éppen vasárnap lenne 4 éves. Még ma is sokat sírok, sokat gondolok Rá... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!