Méhlepény 10 mm-re fedi a méhszájat. Lehet még ebből spontán szülés a 40. hétre?! Tapasztalatok?
A 12. héten fedezték fel, egy kicsit barnáztam, de azóta nagyon jól vagyok. Meg voltam győződve róla, hogy a mai UH-on már feljebb kúszik... :(
Most 27 hetes vagyok.
Van valaki, aki ugyanebben a cipőben járt?
Azt tudom, hogy ha így marad, akkor nem lehetséges spontán szülni.
Azok is írjanak, akiknek ilyenkor még "jóra fordult" és olyanok is, akiknél nem.
Köszönöm!
Jaj, kedves "1"-es, el ne "dugulj" már!!! :D
Én köszönöm ezt a sok hasznos és értelmes hozzászólást!!!!
Semmi eldugulás, írjatok, bármi jut eszetekbe, és KÖSZÖNÖM!!!!!! :)
Mhm... de jó Neked! Akkor Te már benne vagy a 200-as listából a első 199-ben! :D Állítólag 200 ilyen nőciből 1 nem tud spontán szülni! Én is vágyok a Csapatodba!!!!
Remélem jún. 25-re már ott leszek! Ott kell lennem!!! :)
Köszi az infót!!!!! :)
Megvolt az UH: még mindig rálóg pár mm-re... :/
Szörnyű, hogy nem tehetek ellene semmit... :(
A szonográfus szerint még mindig van idő, ezért reménykedem tovább! Mhm...
Szia,
végigolvastam itt a válaszokat, mert érdekelt a téma, bár magam nem voltam/vagyok érintette ebben.
Egyetlen szempontból tudok hozzászólni a helyzetedhez:
a tesó kérdés.
Tavaly a harmadik babánkat vártuk, két kisgyerek mellé, és én is UTÁLOM a KÓRHÁZAT, és arra számítottam, hogy azt a három napot csak kibírjuk valahogy.
Végül máshogy hozta az élet, a picim nem akart kibújni, befektettek túlhordás miatt és egy hetet voltam bent, az első 5 napon csak várakoztam. :o(
Bejöttek a gyerekek látogatni, de elég borzasztó volt.
Mégis kibírtuk, visszanézve csak mosolygok, hiszen ennél nehezebb dolgokat is kibírtunk már. A nagyok remekül összenőttek apával és a nagyival (mondjuk amúgy is).
Szerintem próbálj meg rákészülni az összes lehetőségre, és elengedni, hogy legyen, ahogy elennie kell.
(Az a része is ismerős, hogy császár vagy nem, mert fent említett gyermekem a 39. hét közepéig faros volt, akkor faros szülés lett volna, majd befordult harántba, akkor császár lett volna, majd 3 nap múltán átfordult fejvégűbe)
Kitartás és nagyon szurkolok Nektek!
Mert így vagy úgy, baba lesz, és ez a lényeg, utólag Te is így fogod látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!