Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses vércukor eredményem...

Terheléses vércukor eredményem nagyon magas így?

Figyelt kérdés

Èhgyomri:4,3mom

Glükoz 120" :8,2mom

Azt mondták a felső határ 7,8mom.

Most akkor mire számíthatok???

2013. máj. 22. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
magas igen, de simán kordában tartható diétával. Majd a dokid elmondja a részleteket. Ne aggódj!
2013. máj. 22. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Diabetológiára fognak küldeni, diétát írnak majd elő, általában 160 ch a kezdet.

3 óránként kell enned majd, meghatározott ch szerint. Nem vészes, csak az elején kell majd számolgatnod. Ott majd felvilágítanak mindenről, segítenek étrendet összeállítani, rendszeresen kell majd vérvételre járnod. Az sem ártana, ha beszereznél magadnak egy vércukor mérő készüléket és elkezdenéd mérni magad, a főétkezések után egy órával. Ezzel kiderülhet, hogy mik azok az élelmiszerek, amik felnyomják a cukrodat.

Természetesen kerülni kell a fehér cukros, sok fehér lisztes dolgokat, általában a fehér kenyeret, péksütiket, tortákat, magas szénhidrát tartalmú ételeket.

Nekem is ennyi volt, végig diétáztam, a babával nem volt gond.

2013. máj. 22. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi volt. Végig diéta, de semmi baja nem lett a babának. A CH diéta az elején nehéz volt, de aztán hamar megszoktam.
2013. máj. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!