Holnap megyek genetikai uh-ra a down kór miatt, kb mire kapok eredményt? Mert kicsit magas az NT.
Hova mész? A genetikai UH-n szerintem fogja mondani a doki, hogy mit lát, mit javasol.
Vagy ilyen kombinált szűrésre mész?
Down kór miatt voltam magzatvíz vizsgálaton. Javasolták az UH-t is, de állítólag a víz vizsgálata sokkal biztosabb. 3 hetet vártam az eredményre, és a vérvizsgálati rossz eredmények ellenére is kiderült, hogy egészséges lesz a babám.
Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen!!!
4-es vagyok. Együtt érzek veled, tudom milyen rossz érzés, és mennyire aggódsz most. De tapasztalatból mondom, hogy néha túldramatizálják a dolgot.
Nekem a véreredmény szerint a 21-es kromoszóma rendellenességének esélye 1:98-hoz volt. Nagyon el voltam keseredve. Majd írd meg, mi lett az eredmény, nagyon szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok és egészséges legyen a pici a pociban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!