Ha magas a vérnyomásom attól lehet baja a babámnak? (bővebben lent)
Lehet baj belőle.
Mivel valóban a magas vérnyomás lehet a toxémia egyik tünete, de ahhoz persze fehérjét is kell, hogy találjanak a vizeletben, hogy ez igazolódjon.
Ha ez kiderül, akkor több, mint valószínű, hogy kórházi megfigyelés alatt fognak tartani, de ez egyáltalán nem ok arra, hogy idő előtt megcsászározzanak vagy hogy egyáltalán császározzanak. Így is meg lehet várni az időt és lehet természetesen szülni.
Nálam a 37. héten diagnosztizálták a toxémiát, egyáltalán nem indították a szülést, csak bent voltam a kórházban, csak annyit mondtak, ha gond van, tehát gyógyszerekkel sem lehet már kordában tartani a vérnyomást, akkor avatkoznak közbe, illetve, ha bármi probléma jelentkezik. Végül a magzatburok a 38. héten megrepedt és a vérnyomásom is a gyógyszerek ellenére az egekbe szökött, így én akkor szültem, de csak is a fiam méretei miatt császároztak és nem azért, mert toxémiám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!