5+2 hetesen ultrahangon semmi nem latszik, csak egy "folyadeksav", lehet meg belole baba?
Figyelt kérdés
Ket vetelesen tul vagyok, ezert koran mentem orvoshoz, o viszont nem latott semmit, csak egy folyadeksavot, amit lemert. Utana mondta, hogy a meretei pontosan 5+2, de hogy lehet egy folyadeksavnak jo a merete, ha nincs benne semmi???2013. máj. 22. 07:23
11/16 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki drukkol nekem: 7+2-nel visszamentem, szabalyos petezsak es egy 4mm-es baba van, szivmukodessel. Merete 6+1-nek felel meg, ami egy kicsit aggaszt.
2013. jún. 4. 08:42
12/16 anonim válasza:
Abszolút drukkolok, ugyanakkor sejtettem, hogy minden rendben lesz :) Gratulálok. Ne izgulj már ennyire,minden rendben lesz, biztos később volt a peterésed, azért ekkora, az a lényeg, hogy ott van! :)))
13/16 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál a drukkereknek!! :)
Gratulálok, valószínű, hogy később fogant a kicsi, nem félidőben, azért nem láttak 5+2n sem túlsokmindent és most is biztos azért kisebb.
Nyugodj meg, és hidd el, hogy kismama vagy!! :) Majd írjál már a későbbiekben is, hogy hogy növekedtek!!!
Én drukkolok továbbra is!!
14/16 imike0719 válasza:
sziasztok gratlálok a kérdezőnek és is így vagyok sajnos csak még ott tartok hogy 6hetes vagyok és nem látnak semmit uh-on még petezsákot sem:(
nekem is elég gáz a dokim ,a méhenkívűli gondolom csak fájna vagy valami
ha elhalna meg véreznék nem?
1 hétmúlva kell visszamennem de félek....:(
15/16 A kérdező kommentje:
Elhalt a baba, tegnap mutottek. Vegig kisebb volt, csak 4 mm-ig nott es megallt a szive.
2013. jún. 29. 23:50
16/16 imike0719 válasza:
szia szívből sajnálom :(sajnos velem is ez történt tegnap csak az enyém már korábban felszívódott és most kezdtem vérezni...:(
nagyon nehéz...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!