Hányadik hét körül szoktak normális nőgyógyászati vizsgálatot csinálni?
Figyelt kérdés
16 hetes leszek hétvégén de eddig még csak uh-val vizsgált a doki. Mikor szoktak rendesen vizsgálni? (nyitott méhszáj stb. miatt)2007. szept. 19. 08:47
1/2 anonim válasza:
Terhesség alatt ha nem muszály nem bolygatnak .Félidö körül szoktak vizsgálni ,de ha panasz van akkor azonnal szoktak.Ha aggódsz a méhszálynyilás miatt szólj nyugottan a dokidnak hogy nézze meg.Azt nem szabad elfelejteni hogy nem te vagy a dokidért hanem ö érted"értetek"!Grat a babához:)28hetes kismama:)
2/2 anonim válasza:
Nekem amikor igazolta ,hogy igen tényleg terhes vagyok, mindjárt torletet is vett bacilusokra, es rákszuresre megtapogatta a hasam es a cickom ez volt az 5.hétben...nem volt belole semmi gondom.,inkább orultem,hogy egészseges vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!