Normális, ha vérzek nőgyógyászati vizsgálat után?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál, és utánna vettem észre, hogy vérzek. Felhívtam, azt mondta, ez vizsgálat után normális,és feküdjek le. Nagyon megijedtem, mert még soha nem véreztem, pedig vizsgált már meg durvábban is. Amikor hasu UH-on nézett akkor picit fájt, de attól nem lehet, vagy? 19 hetes kismama2008. júl. 31. 17:33
1/3 anonim válasza:
Szia nem akkarlak megijeszteni de szerintem nem normális ha vérzel ,én a kilenchónap alatt egyszer sem véreztem ha meg vízsgált .Milyen vizsgálat volt ez?
2/3 A kérdező kommentje:
Sima vizsgálat, megnézte a méhszáj zárt-e,meg megnyomkodta a méhemet, és hasi UH-volt.
2008. júl. 31. 17:55
3/3 anonim válasza:
előfordul néha sajnos. ez nagyon ijesztő a kismamák számára. attól is függ hogy a lepény hol tapad. fontos hogy a vér mennyisége és színe milyen. mindenképp jól tetted hogy beszéltél az orvosoddal. ha nem nyugtatott meg és nagyon aggódsz ami természetes akkor nyugodtam keress meg akár egy másik orvost is! jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!