Nőgyógyászati vizsgálat után normális a "pecsétes"
vérzés? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még,de a rákszűrés mellett sajnos szükséges volt hüvelyi uh is (4 napja), azóta vérzésem van, nagyon kis mennyiség,de azért van. Hány napig "normális ez"?
Szia! Nem tudom, hány napig normális, nekem még soha nem volt ilyen, de akkor lehet, hogy az ultrahang átszakította a szűzhártyád és azért vérezgetsz... Valahol egy fórumon olvastam, hogy egy nőnek adott a nőgyógyásza a rákszűrés után egy marok vattát, azzal a szöveggel, hogy "rakja ezt a fehérneműjére, mert kicsit felsértettem a nyálkahártyáját..." :S De ő azt írta, hogy csak pár órán át vérzett neki egy kicsit.. Szóval passz, de én az elsőre gondolnék kapásból.. Szép napot! :)
2011. jún. 4. 13:29
3/25 anonim válasza:
Igen, valószínűleg átszakadt a szűzhártyád. De az is lehet, hogy csak megsérült. Mindenesetre szerintem ettől még szűz, mert egy lány addig szűz, amíg le nem fekszik valakivel. Én legalábbis így gondolom.
2011. jún. 4. 13:30
4/25 sine.lacrimna válasza:
amikor én elvesztettem a szüzességem 1 -szer ürült vér csak , nem pedig napokig.
2011. jún. 4. 13:32
5/25 anonim válasza:
Mondtad az orvosnak,hogy még szűz vagy?
Én is arra gondolok,mint az előttem válaszolók. Ha nem múlik keresd fel a dokit.
2011. jún. 4. 13:33
6/25 sine.lacrimna válasza:
attól hogy hüvelyi UH-od volt még szűz vagy.
Engem is vizsgált nőgyógyász még szűzen, mégis a barátom vette el a szüzességem évekkel később.(ez biztos vérzett is)
A szűzhártya elég magasan található a hüvelyben.És úgy kell elképzelni mint egy lyukacsos hártyát, amin átmehetnek vékonyabb dolgok anélkül hogy átszakítanák.
2011. jún. 4. 13:37
7/25 anonim válasza:
Magasabban? A nagy frászt. A bejáratnál közvetlenül. Egyébként nem mindenkié egyforma. Vkié átszakad egy UH-tól is, van akié meg nem.
Nem vagyunk egyformák.
Egyébként a vérzés lehet a rákszűrés miatt is, de az a verzió is lehetséges, hogy a szűzhártyád sérült. Viszont szerintem el kellett volna már múlnia. Lehet vissza kellene nézned a dokihoz.
2011. jún. 4. 13:46
8/25 sine.lacrimna válasza:
13:46-nyiss ki egy anatómia atlaszt!Meg fogsz lepődni!
2011. jún. 4. 13:50
9/25 sine.lacrimna válasza:
13:46-os ne hülyéskedj már!Dehogy a bejáratnál,és akik tampont használnak még szűzen?
A hüvelyi UH.hoz használt ultrahangfej sokkal vékonyabb mint egy erekcióban lévő pénisz.
Simán át tud hatolni a szűzhártyán anélkül hogy kirepesztené.
2011. jún. 4. 13:53
10/25 sine.lacrimna válasza:
Valószínűleg attól pecsételsz ami miatt a dokid a hüvelyi UH-ot is indokoltnak tartotta annak ellenére hogy szűz vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!