Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ez nem lehet magzatvíz...

Ugye ez nem lehet magzatvíz szivárgás?

Figyelt kérdés
Tegnap vmi vízszerű folyt belőlem! Viszont az igazsághoz tartozik, hogy nagyon kellett már pisilnem, amikor ez történt és tegnap a Baba is egész nap nagyon lent mozgott. Létezik, hogy csak ő nyomott meg valamit, amitől a vizeletem folyt? Annyira ideges vagyok, alig aludtam az éjjel! Mikor felkeltem is nedves volt a bugyim, de nagyon meleg volt éjszaka, szóval igazából a polóm is átázott, úy izzadtam. Lehet ennyi véletlen egyszerre? 21 hetes vagyok csak, egy vetélés ilyen korban kezdődhet szivárgással? Bocs a sok kérdésért de nagyon félek, és nincs fogadott dokim, akitől kérdezhetnék.

2013. máj. 19. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, bármikor elfolyhat a magzatvíz!!!

Azért ha tegnap este elfolyt, mavmár fájna is a hasad...

2013. máj. 19. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem folyik, akkor csak pisi volt.
2013. máj. 19. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegyél be egy zsepit, ha átázik, akkor magzatvíz, de nem hiszem, hogy az.
2013. máj. 19. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg kérdező!

21 hetesen azért már állj hozzá pozitívabban:) én is 21 hetes vagyok, de ilyenekre nem is gondolok!

Ha nem nagy mennyiségű a víz, s nincsenek fájásaid, semmi okod az aggodalomra!

De hogy megnyugodj, nekem is van ilyesmi: az bizony icipici pisi. Ez van.

Tisztasági betét! :) a picikém sokszor lent van, és néha simán a pisilési i gert hozza rám:)

Amúgy lehet folyás is ( bár, az ha megszárad akár sárgás színe is lehet, nekem ez van)

Gratulálok a babához!:)

21+2hkm

2013. máj. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!