Szerintetek hányadik hétbe érdemes elmenni 4D-s UH-ra? Most vagyok 16 hetes és 4 napos terhes.
A 20., 21. héten már mindenképpen érdemes. Ugye van egy kötelező, 18. heti genetikai, ott úgyis látjátok. Azon a héten nem nagyon érdemes, és hidd el, pár hét alatt hatalmasat tudnak nőni.
Mi egész korán mentünk, először a 12. héten, majd a 16. héten és most, a 25. héten. Mi azért mentünk ilyen korán, mert mindenki rágta a fülünket, hogy kislány lesz-e. Így már a 12. héten mondhattuk, hogy igen, valószínű. De igazi, nagy élményt a mostani, 25. heti nyújtott, mert már kifejezetten babaszerű és vicces dolgokat tudnak ám produkálni. :)
Attól függ,hogy 1x akarsz vagy többször elmenni 4d uh-ra a várandósság alatt?!
Ha csak 1x akkor 26-28. hét körül.
Ha mondjuk 2x akkor 20-21 és 26-28.:)
2. vagyok.Én voltam 20 hetesen is és 28 hetesen is.
20 hetesen már mosolygott.:)
De igazi élmény a 28 hetes volt.:)
Édes kis gömbölyű pofija volt.:)
Csúfolkodott,mosolygott,integetett.:)
Én úgy tudom, hogy 26-29 hétig készülnek a legjobb képek a babáról, én és a sógornőm is a 29. héten voltunk, ekkor már van rajtuk zsírpárna bőven, úgyhogy szép kerek a pofijuk, nem csont és bőr, viszont jó képek készülnek, nekünk igazi mosolygós képeink lettek, sógornőméknek szintén, meg cumizós :)
31. hét után már nem ajánlják, mert akkor már nem férnek rá úgy a képre...
25-28. hét közt érdemes, én is így tudom. Viszont nekem azt mondta a szonográfus, hogy akinek mellső fali lepénye van, annak a 26. hétig érdemes csak. Mi 25 hetesen voltunk, nagy élmény volt :)
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!