Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen volt a terhességed?

Milyen volt a terhességed?

Figyelt kérdés

Most várom az első babámat, mindenfélét összeolvasok, de csak a szörnyűségekkel találkozom. Elhalt, elvetélt, beteg volt... Időnként eléggé meg vagyok ijedve. Tudom, hogy azok vannak többen, akiknél minden rendben volt, írna ide olyan, akinél így történt?

Köszi! :)

2009. okt. 2. 07:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én terhességem gyönyörű volt, nagyon élveztem. Kedves kismama, ilyenkor TILOS ilyeneket olvasni és meghallgatni! Nálam minden rendben volt.
2009. okt. 2. 07:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én imádtam terhesnek lenni. 2 szép nagylányom van, mindkettőjükkel jó nagyra nőttem, de nem zavart :) Azon kívül, hogy néha gyomorsavam volt, semmi más gond nem jelentkezett a kétszer 9 hónap alatt! Végig aktív voltam, és boldog! Csodálatos érzés! :)

Ne aggodalmaskodj, csak Magatokra figyelj, élvezz ki minden percet, mert nagyon hamar elrepül a 9 hónap! És már nem lesz több ilyen, a második terhesség már más egy kicsit. Nyugi :)

2009. okt. 2. 07:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad, hogy hány hetes vagy, de tényleg szigorúan tilos minden negatív tartalmú oldal olvasgatása!! Még ezen az oldalon is szelektálni kell néha.

Én még csak 24 hetes pocis vagyok,de az elején én is olvasgattam hülyeségeket és beparáztam. Aztán erőt vettem magamon és csak szépeket olvastam. Boldog Babavárást!

2009. okt. 2. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg ne olvass ilyenkor ilyeneket!!

Minden tiszteletem azoké a szülőké, vagy anyáé, akik az elvesztés fájdalma terhel, és nagyon együttérzek velük , azonban nagyon kevesen tudják, hogy egy terhességet a 25. hétig is meg lehet szakítani . ha baba bizonyítottan beteg.(persze nem hivatalosan). Szerintem jópár "vetélés" ennek a számlájára írható. És azt nagyon nem szeretem, mikor az az indok, hogy rátekeredett a köldökzsinór a nyakára és megfulladt méhen belül. Ugyanis nem szájon át lélegzik, hanem a köldökzsinóron keresztül! Volt egy ismim, 20 valahány hetesen kiderült a afp, meg amnio során, hogy 90% hogy beteg a baba . A doki minden szemrebbenés nélkül közölte burkoltan, hogyha akar tehetnek róla, hogy....Nagyon erősek voltak lelkileg és nem vetették el.Tiszta cikinek találta még az orvos is, hihetetlen!! :((

2009. okt. 2. 08:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne olvass ilyen marhaságokat! Nincs 2 egyforma terhesség. Nekem nem volt valami kellemes, de probléma mentes volt hála Istennek. Az eleje nekem jó volt, semmi bajom nem volt, nem émelyegtem, nem hánytam, a 16. hét végén mozdult meg a babóm és onnantól kezdve volt kényelmetlen a dolog. A vége már nagyon fárasztó volt, alig várta, hogy megszüljek. A legnagyobb melegben voltam terhes, nagyon rossz volt óriási hassal mászkálni. Az éjszakák is nyugtalanok voltak, 20 percenként pisilni jártam, kényelmetlen volt minden testhelyzet. Fájt mindenem, nagyon vizesedtem, görcsölt a vádlim. Szóval a terhesség végét már tényleg tehernek érzed. DE MEGÉRI!!! 1000x is újból csinálnám a kis hercegemért!

2009. okt. 2. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
10hetes 6 napos kismama vagyok, első terhesség, ugyanezt követtem el én is.Természetes az aggodalom, de inkább magatokta koncentrálj. Édesanyám ikrekkel volt terhes, elötte volt egy vetélése, azt mondta soha nem gondolt rosszra amikor velünk volt terhes. Ritkán vagyok rosszul, élvezem minden percét.Beszélgess Anyukáddal, barátnőkkel akik nem ijesztegetnek, akik tudják mennyire félted a picurodat:)
2009. okt. 2. 08:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szeretnék csatlakozni az előttem szólokhoz. 34 hetes terhes vagyok, első babám lesz. Semmi problémám nem volt eddig, az elején nem hánytam, nem voltam rosszul, talán egy picivel fáradékonyabb voltam, de azon kívül semmi terhességi tünetem nem volt. Most kezdett az elmúlt 2 hétben kicsit nehezebb lenni, mert már nagy a hasam, nehezebb aludni, többet kell pisilnem, de azon kívül nincsenenk jóslóim még, ugyanolyan aktív vagyok, a héten még mindig dolgozom a munkahelyemen, igaz, irodai munkát. A családom és a környezetem el van képedve, hogy mennyire aktív vagyok, és mennyire jól bírtam és bírom a terhességet. Én olvasgattam az elejétől ezt az oldalt, de engem nem rémített meg a sok rossz, mindig arra gondoltam, miért pont velem történne meg?! Tudom, ez egy hárítás, de még mindig jobb, mint mindenen parázni. Szóval te se tedd, tényleg rengeteg szép és jó terhesség van!

Boldog és problémamentes, na és para mentes babavárást kívánok.

2009. okt. 2. 09:01
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Sajna utolsó válaszoló van olyan amikor a köldökzsinór az oka a baba halálának. Nekem is a 36. héten ez miatt halt meg a babám. Különben nem a nyakára volt rátekeredve, hanem a kezére és a lábára, s nem megfulladt, hanem a keringés szűnt meg a köldökzsinórban.

Ezenkívül van 4 egészséges gyerekem!

S mindegyik terhességem nehéz volt, napi 30-szor hánytam a 20.hétig.

S látjátok, így is vállaltam még babát, mert így is megéri!

2009. okt. 2. 09:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen gondtalan terhességem volt, kb. a 32. hétig nagyon fitt voltam. :) Semmi hányinger, hányás, vizesedés vagy hasonló. Egyedül a vége felé volt az, hogy képtelen voltam enni, mert annyira nyomta mindenemet a pici, de ez a legkevesebb. (a 167 centimhez született egy több mint 4 kg-os fiam, szóval kellett neki a hely odabenn...)

De tényleg ne olvasgass ilyeneket! Nem szabad, csak feleslegesen stresszeled magad, nem lesz semmi gond, nyugi!

2009. okt. 2. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Én a terhességem alatt megtanultam, hogy nem szabad ilyeneket olvasni, és nem is olvastam ezeket. Egyébként azt hiszem nincs is jobb mint terhesnek lenni, persze babázni még jobb, de tolni magad előtt a pocidat az olyan szuper szerintem :) Én végig hánytam a9 hónapot mégis azt mondom, hogy olyan jó terhesnek lenni és érezni a picid mozgását.
2009. okt. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!