Holnap megyek ultrahangra, mit csinaljak h aktiv legyen, h megmutassa magat? 22 hkm es nagyon szeretnem tudni a nemet
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 14:58
1/10 anonim válasza:
Előtte igyál egy 3in1 kávét, vagy kólát, egyél csokit, ezektől talán felpörög.
3/10 anonim válasza:
én ma megyek, igaz, csak 17 hetes vagyok, csokit terveztem enni :) drukkolok, én is nagyon kíváncsi vagyok!
4/10 anonim válasza:
én is a csokit tudom javasolni... :)
Nekem is úgy mutatta meg magát 26 hetesen a kisasszony... :)
Írd majd meg, hogy megmutatta-e magát.
35 hkm
5/10 A kérdező kommentje:
Most epp tesztelem: megettem fel tabla csokit most ulok varom a hatast .
2013. máj. 16. 15:31
6/10 A kérdező kommentje:
Izgulok nagyon...:) majd irok
2013. máj. 16. 15:32
7/10 anonim válasza:
Nem is a csoki miatt indulnak be, hanem még azzal segíthetsz, ha közvetlenül előtte is eszel valamit, beindul az emésztés és a babák ilyenkor kaja közben-után is mocorognak, mert belül hangosak nekik a folyamatok:)
Sok sikert!:) Ilyenkor már tuti látszódni fog minden.
8/10 anonim válasza:
Én csokiztam és kóláztam :) Meg is mutatta, hogy kislány :)
28 hkm
9/10 anonim válasza:
Nekem 4D előtt mondták, hogy étcsoki, ultrahang előtt kb. 1-2 órával, illetve mivel nem kávézom, igyak kólát és/vagy fekete teát az ultrahang előtt kb. fél órával.
Szurkolok!
27 hkm
10/10 A kérdező kommentje:
Hello ma voltam....80% lany....igy nem merek vasarolni...
2013. máj. 17. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!