Tényleg rosszat tettem, hogy bementem az ügyeletre? Budapesti kórház
Tegnap menszi jellegű hasfájásom volt valamint barnás erős váladék,ami aztán már inkább rózsaszínes lett. Mivel 16+5napos kismama vagyok és pár napja véreztem is (akkor is látott doki) azonnal bementünk az ügyeletre . Este 19,45volt.
Miután nagy nehezen kerítettek egy doktornőt bementünk a vizsgálóba. Először kézi majd uh vizsgálat volt. Gyerekkelm inden ok. Szép jó a szívhang,méhszáj zárt teljesen és ő nem érzi,hogy rövidült volna a méhszáj. (előző orvos ezt a diagnózist állította fel pénteken mikor véreztem). A kézi vizsgálatnál természetesen véres lett a kesztyűje amit ő maszatolásnak hívott és közölte,hogy ezért nem kellett volna idejönnöm és rabolni az időt másoktól,ez semmiség mert nem elöntött a vér hanem csak maszatolgat... Én közöltem vele,hogy tudtommal a vér/barna/rózsaszín nem igazán természetes 16hetes terhesen,és természetesnek tűnt,hogy azonnal orvoshoz fordulok,soha nem bocsátottam volna meg magamnak ha a gyerekkel történik valami és én megakadályozhattam volna. Aztán kérdeztem ,hogy ugyan akkor mégis honnan jön a váladék..? Akkor nagy nehezen átküldött a vizsgálóasztalra és kacsával feltárt,közölte,hogy kívülről jön,tényleg van ott valami laza (?) lehet valami fertőzés,majd az orvosom eldönti,hogy mit kezdjen vele. Ennyi...megköszöntem a "kedvességét" és hazamentünk. Ma megyek a saját orvosomhoz délután. A tegnapi vizsgálat óta vérzem,remélem semmi baj nem lesz. Itt mindig azt olvasom,hogy ha bármi gyanús akár fájdalom akár bármi inkább ügyelet..ott meg úgy bánnak az emberrel mint a kutyával. Végig szájhuzogatás és alázás volt az egész vizsgálat. Szerintem nagyon szomorú,hogy így bánnak aggódó kismamákkal!! Értem én,hogy kevés pénz stb...de könyörgöm ez a munkájuk!! A hivatásuk!! Ők orvosok vagy nem??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!