Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg rosszat tettem, hogy...

Tényleg rosszat tettem, hogy bementem az ügyeletre? Budapesti kórház

Figyelt kérdés

Tegnap menszi jellegű hasfájásom volt valamint barnás erős váladék,ami aztán már inkább rózsaszínes lett. Mivel 16+5napos kismama vagyok és pár napja véreztem is (akkor is látott doki) azonnal bementünk az ügyeletre . Este 19,45volt.

Miután nagy nehezen kerítettek egy doktornőt bementünk a vizsgálóba. Először kézi majd uh vizsgálat volt. Gyerekkelm inden ok. Szép jó a szívhang,méhszáj zárt teljesen és ő nem érzi,hogy rövidült volna a méhszáj. (előző orvos ezt a diagnózist állította fel pénteken mikor véreztem). A kézi vizsgálatnál természetesen véres lett a kesztyűje amit ő maszatolásnak hívott és közölte,hogy ezért nem kellett volna idejönnöm és rabolni az időt másoktól,ez semmiség mert nem elöntött a vér hanem csak maszatolgat... Én közöltem vele,hogy tudtommal a vér/barna/rózsaszín nem igazán természetes 16hetes terhesen,és természetesnek tűnt,hogy azonnal orvoshoz fordulok,soha nem bocsátottam volna meg magamnak ha a gyerekkel történik valami és én megakadályozhattam volna. Aztán kérdeztem ,hogy ugyan akkor mégis honnan jön a váladék..? Akkor nagy nehezen átküldött a vizsgálóasztalra és kacsával feltárt,közölte,hogy kívülről jön,tényleg van ott valami laza (?) lehet valami fertőzés,majd az orvosom eldönti,hogy mit kezdjen vele. Ennyi...megköszöntem a "kedvességét" és hazamentünk. Ma megyek a saját orvosomhoz délután. A tegnapi vizsgálat óta vérzem,remélem semmi baj nem lesz. Itt mindig azt olvasom,hogy ha bármi gyanús akár fájdalom akár bármi inkább ügyelet..ott meg úgy bánnak az emberrel mint a kutyával. Végig szájhuzogatás és alázás volt az egész vizsgálat. Szerintem nagyon szomorú,hogy így bánnak aggódó kismamákkal!! Értem én,hogy kevés pénz stb...de könyörgöm ez a munkájuk!! A hivatásuk!! Ők orvosok vagy nem??!!

2013. máj. 16. 08:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Orvosi etikai bizottsagbak kell egy levelet irni az esetrol, megnevezve a doktort, a helyszint es az idopontot.

En "jelentettem mar fel" nogyogyaszt a modortalan es tiszteletlen viselkedese miatt. Eloszor ugyan a rendelo intezetenel probalkoztam, de ott meg en lettem letolva, hogy hogy kepzelem, szoval tovabb mentem. Kaptam valaszt, sot a targyalaskor is felhivtak, hogy bocsanatot kerjen a doki. Nem alartam vele beszelni, mar az megnyugtatott, hogy elovettek es neki is okoztak nehany kellemetlen percet.

A baj az, hogy ezt nem sokan tesszuk meg, pedig kene, mert egy level megirasa nem nagy faradtsag es az egyre tobb level viszont felhivna komolyabban a figyelmey a problemara. Meg persze az etikatlan, paraszt dokira. Az alacsony fizetes nem kifogas, mert a mosoly es a kedvesseg nem kerul penzbe. Mikor ezt a hivatast valasztotta, tisztaban volt azzal is, ez mivel jar. Es az ellatas reszekent kutya kotelessege, hogy megerto es turelmes legyen a beteggel, aki aggodik.

2013. máj. 16. 09:51
 22/33 anonim ***** válasza:
Magas vékony doktornő volt vagy alacsony normál testalkatú?
2013. máj. 16. 10:23
 23/33 anonim ***** válasza:
Jól tetted hogy bementél, az én dokim mindig azt mondta, inkább menjek feleslegesen és majd ő hazaküld, mint hogy valami baj legyen.
2013. máj. 16. 12:11
 24/33 anonim ***** válasza:

Itt egyértelműen az orvosnak nem volt igaza, jól tetted, hogy bementél, de sajnos, egy ilyen ember keze közé kerültél. Ezer százalék, hogy miatta, az ő vizsgálata miatt vérzel.

Én tennék panaszt az orvos ellen, bár nem hiszem, hogy az valamin változtat, de hátha. Felháborító a viselkedése, a hozzáállása és szakmailag sem a legjobban járt el, mert nem kellene vérezned egy vizsgálat után. Ezt nem lehet a pénzre fogni, szimplán bunkóság és nemtörődömség.

2013. máj. 16. 13:09
 25/33 anonim ***** válasza:

Sajnos,én egy másik kórházban évekkel ezelőtt szintén így jártam(pont akkor volt 1 hét szabadságon a dokim)..

Én éreztem magam kellemetlenül mert görcsölök és vérzek..

Szerintem is tegyél valamilyen formában panaszt,más kismamák ne járjanak így

2013. máj. 16. 14:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Na jól van a baba?
2013. máj. 16. 14:49
 27/33 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam, csak 20 hetes voltam mikor vérzéssel jelentkeztem, minden rendben volt, és mégis kiderült hogy fertőzés volt, 2 hét múlva megszületett a fiam, és nem élte túl sajnos:( A fertőzést ha az van szigorúan kezelni kell, mert felszáll a méhbe és aztán annyi!
2013. máj. 16. 14:51
 28/33 A kérdező kommentje:
Minden rendben van a kicsivel:) egy fertőzés okozta a zűrt. Az orvosom le is kente helyileg vérzéscsillapítóval és írt fel gyógyszertárban kikeverhető kúpot,holnapra készül el. Reméljük minden rendben lesz:)
2013. máj. 16. 18:04
 29/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

ki ez az Uzsokis orvos?

Én is oda járok terhességgondázásra,és egyre több negatív tapasztalatot hallok..Kicsit meg is ijedtem

2013. máj. 16. 19:51
 30/33 anonim ***** válasza:
Én kb. egy hete jártam így a Bajcsyban. De engem már annyiszor lecsesztek az eü-ben, hogy fel vagyok vértezve visszapofázásból, bár a nőgyógyászaton a legnehezebb. Én utána szóltam a főorvosnak, aki a fogadott orvosom, hogy mekkora tapló volt az ügyeletes. De tovább nem érdekel a dolog. Muszáj kiállni magunkért. Különben sajnos elhanyagolnak. Ez hülyén hangzik, de a nevemben van hogy dr. ezért általában viszonylag normálisan bánnak velem. Onnan tudom, hogy azért,mert előtte lenéz, mikor megnézi a gépben a nevem kedves....Na erre varrjál gombot. Én akkor mentem el az atyaúristenig, amikor azt mondták, hogy rákos vagyok, aztán kiderült, hogy mégsem :) Boldog babavárást :) 19 hkm Nekem is fertőzés miatt volt amúgy a vérzés.
2013. máj. 17. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!