Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg rosszat tettem, hogy...

Tényleg rosszat tettem, hogy bementem az ügyeletre? Budapesti kórház

Figyelt kérdés

Tegnap menszi jellegű hasfájásom volt valamint barnás erős váladék,ami aztán már inkább rózsaszínes lett. Mivel 16+5napos kismama vagyok és pár napja véreztem is (akkor is látott doki) azonnal bementünk az ügyeletre . Este 19,45volt.

Miután nagy nehezen kerítettek egy doktornőt bementünk a vizsgálóba. Először kézi majd uh vizsgálat volt. Gyerekkelm inden ok. Szép jó a szívhang,méhszáj zárt teljesen és ő nem érzi,hogy rövidült volna a méhszáj. (előző orvos ezt a diagnózist állította fel pénteken mikor véreztem). A kézi vizsgálatnál természetesen véres lett a kesztyűje amit ő maszatolásnak hívott és közölte,hogy ezért nem kellett volna idejönnöm és rabolni az időt másoktól,ez semmiség mert nem elöntött a vér hanem csak maszatolgat... Én közöltem vele,hogy tudtommal a vér/barna/rózsaszín nem igazán természetes 16hetes terhesen,és természetesnek tűnt,hogy azonnal orvoshoz fordulok,soha nem bocsátottam volna meg magamnak ha a gyerekkel történik valami és én megakadályozhattam volna. Aztán kérdeztem ,hogy ugyan akkor mégis honnan jön a váladék..? Akkor nagy nehezen átküldött a vizsgálóasztalra és kacsával feltárt,közölte,hogy kívülről jön,tényleg van ott valami laza (?) lehet valami fertőzés,majd az orvosom eldönti,hogy mit kezdjen vele. Ennyi...megköszöntem a "kedvességét" és hazamentünk. Ma megyek a saját orvosomhoz délután. A tegnapi vizsgálat óta vérzem,remélem semmi baj nem lesz. Itt mindig azt olvasom,hogy ha bármi gyanús akár fájdalom akár bármi inkább ügyelet..ott meg úgy bánnak az emberrel mint a kutyával. Végig szájhuzogatás és alázás volt az egész vizsgálat. Szerintem nagyon szomorú,hogy így bánnak aggódó kismamákkal!! Értem én,hogy kevés pénz stb...de könyörgöm ez a munkájuk!! A hivatásuk!! Ők orvosok vagy nem??!!

2013. máj. 16. 08:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
6-os vagyok,Szintén Uzsoki,ez a nő miatt húzzák le a kórházat,pedig nagyon jó ellátás és remek orvoscsapat van,szeptemberben szültem a kórházban.
2013. máj. 16. 08:18
 12/33 A kérdező kommentje:
Ma reggelre üllepedett le az egész. Az este úgy éreztem magam,hogy már minden mindegy volt,csak a gyerek éljen. Bármit elviseltem volna. Mikor láttam,h.a pici jól van már nem érdekelt. Persze próbáltam én vissza-vissza szólni,de olyan veszett fejsze nyele volt...ő végig lenézett (?) dühös volt rám amiért egy kis "maszatolással " bementem...ennyi... Ma reggelre viszont nagyon felháborít főleg,h.azóta is vérezgetek.
2013. máj. 16. 08:19
 13/33 A kérdező kommentje:
Tudom amúgy soha nem volt még problémám az Uzsokiban!! MIndig kedves volt mindenki!! De ez a nő!!!!
2013. máj. 16. 08:20
 14/33 anonim ***** válasza:

Na nekem pont ugyanez van- Ugyanennyi idős terhes is vagyok ráadásul. Nekem is elmondták nem egyszer, ha vérzés van, egyből menjek.

Sajnos mivel elölfekvő a lepény így már 4szer véreztem be és most a legutolsónál az orvos már kb. elküldött a búsba hogy minek jövök hetente , menjek a kezelőorvosomhoz. Nincs még kezelő orvosom, mert komplikáció mentes terhességre számítottam ezúttal is és csak szülésznőt akartam fogadni és mindegyik doki totálisan unszimpatikus eddig... Úgyhogy most megint vérezgetek , nem elönt a vér de minden betéten van vérzés és fogalmam sincs menjek, ne menjek mit csináljak.

2013. máj. 16. 08:21
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Eü-s vagyok és szomorú, de nekem az a véleményem, hogy nem, ők nem orvosok. Aki így beszél az nem azért lett orvos, mert empatikus. Egész más oka volt rá, csak oda még nem jutott el... elég magasra. Sajnállak, hogy ilyen emberrel találkoztál. Vannak kivételek, hidd el. Én csak azt tudom javasolni, hogy _mindig_ menj orvoshoz, ha bizonytalan vagy, hogy gond lehet, és akárhogy is viselkedik, lásson! Mert az a biztos, nem az, ha otthon, elméleti és gyakorlati tudás nélkül saját magukat diagnosztizálják a kismamák! Neked volt igazad! Neki meg szomorú az élete. Rossz helyen van, és nem látja be. 14hkm
2013. máj. 16. 08:26
 16/33 A kérdező kommentje:
Húúú ez durva utolsó!! Épp erre gondoltam,hogy nekem van orvosom aki ma megnéz és kezel,de akinek nincs?? Az mit csinál ilyen helyzetben?? nagyon sajnálom ami veled történik!!! .( De szerintem ha vér az doki..a vér az sosem jó:((
2013. máj. 16. 08:27
 17/33 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó előttinek szólt
2013. máj. 16. 08:27
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Uzsoki? Akkor ne csodálkozz.. Nekem is hasonló élményeim voltak ott.
2013. máj. 16. 08:37
 19/33 anonim ***** válasza:
14 vagyok hát igen most majd fogadok dokit csak ez is milyen hogy tökre nem szimpatikus egyik se, de fogadjam meg ezért hogy ne küldjenek el a bánatba??? Ráadásul én még félig meddig kolléga is vagyok, amit mindig el is mondok. El se tudom képzelni ez az adott doki mit mondhat teljesen laikus anyukának:(((( szomorú ez nagyon. Aztán ha meg nem mész te vagy a hibás. Ha meg mész akkor is...
2013. máj. 16. 09:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez Undorító hogy így viselkednek kismamákkal, meg úgy általában mindenkivel, ismrős apuja este bemegy hogy rettentően szédül meg fáj a feje, vérnyomása kicsit magas megállapítja az ügyeletes "orvos" , hazaküldik mondván biztos a frontra érzékeny. Éjjel agyvérzéssel vitte be a mentő , fél oldala levan bénulva azóta, ez a kijelentés életeket tett tönkre az övét a családját, munkaképtelen lett.... frontra érzékeny... köszönjük
2013. máj. 16. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!