Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szent Margit Kórházban melyik...

Szent Margit Kórházban melyik orvosnál vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem Dr. Burik Zoltánt és Dr. Magyar Attilát ajánlották. Tapasztalatok? Miért máshol rendelnek és miért csak egy napon?

2013. ápr. 4. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Én dr. Szigethy Adriennél vagyok. Szerintem nem nagyon van doki a Margitban aki 1-2-nél többször rendel egy héten, és a legtöbben csak magánban rendelnek, de ha s.o.s. gond van mindhez bemehetsz a kórházba. Szerintem szakmailag nagyon jó dokik vannak a Margitban.
2013. ápr. 5. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Magyar Attilához járok. keddenként rendel 12-14 h között, de jártam már úgy hogy 10-től vártam rá, majd leszólt telefonon hogy küldjék haza a kismamákat, mert -gondolom nem aludt 2 napja- és hazamegy. Ilyenkor megkérdezik hogy van-e panaszod, ha igen, gondolom megnéz egy másik orvos. Ez a TB ellátát. nekem nagyon szimpi a Magyar doktor mert laza, viccelődik, de határozott is egyben. Nekem nincs fogadott orvosom, annál fogok szülni aki éppen ügyeletes lesz, szülésznőt fogok fogadni. Magyar dokinak van magánrendelője ha jól tudom, nyilván ott azért nem 5 percet foglalkozik a kismamákkal. A sógórnőm tavaly Burik dokinál szült, meg volt vele elégedve, de ennyi tudok csak. A Margit Kórházban azt mondják nem tudsz mellényúlni mert jók az orvosok. 22+5 h kismama
2013. ápr. 23. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtál!

Igen, nekem is őt ajánlották, Buriknál voltam, nagyon nagyon kedves és precíz, de ő már nem tudott vállalni. Pont erre gondoltam, hogy mivel szülésznőt mindenképp fogadnék, orvossal meg nem nagyon "foglalkoznék", mert úgy tűnik nincs semmi baj. Bár még csak 8. hetes vagyok, de nem vagyok sem veszélyeztetett, sem beteg.

Szóval Magyar doktor minden kedden reggel van ott? Ezt jó tudni. :)

Köszönöm mégegyszer, és boldog babavárást! :)

2013. ápr. 23. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom hogy minden kedden reggel ott van-e, de a terhesgondozása keddenként van déltől. Érdemes odaülni 1 órával előtte hogy legyen sorszám. Majd kitapasztalod a menetet, ablakok vannak amire rá van írva a tájékoztatás, pl. leletkiadás, 16. heti vérvétel, terhesgondozás stb., amelyikre mész, abba az ablakba kell bedobnod a terheskönyvedet, amit 2 kiképző őrmester :D nő belül majd elvesz, majd behívnak , megmérnek stb., és betesznek egy sorszámot a kiskönyvedbe aztán majd egyszer csak szólít a doki ha megérkezik nagy nehezen. Nem is értem miért nem vállalt a Burik, szóval úgy értem hogy én nem kérdeztem, odaültem Dr. Magyar rendelésére, aztán ott voltam. Végülis a TB-t fizetem keményen. De lehet hogy ezt illik megkérdezni, én nem tettem.
2013. ápr. 24. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Hú köszi a részletes leírást!

El fogok menni hozzá szerintem, mert ő vele szeretnék majd szülni én is.

Burik azért nem tudott vállalni, mert amikor én fogok szülni ő már nagyon tele van :(

Pedig nagyon szépen mosolyogtam :)

2013. ápr. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!