Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A "sztárok" testén miért nem...

A "sztárok" testén miért nem hagynak nyomot a szülések?

Figyelt kérdés
A színésznők, énekesnők, modellek akár 2-3 szülés után is úgy néznek ki mintha mi sem történt volna. Sehol egy csík, kinyúlt has, lógó mell stb. Mindenki kés alá fekszik és átszabatja a testét? De pl a terhességi csíkok ellen én úgy tudom nincsen hatásos módszer. A plasztikai sebészen kívül mi lehet még a titkuk hogy így megőrzik az alakjukat?
2009. okt. 1. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy! :)

Én nem utállak, de azért sárgulok :D

(2.)

2009. okt. 1. 23:12
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
hat a plasztikai sebeszek miatt neznek ki jol,mert van penz es akkor minden van!
2009. okt. 2. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem elsősorban alkati kérdés a dolog, ki mennyit hízik a terhessége alatt. Nekem hatalmas pocakom volt, a fiam 4720g,60cm-rel született, persze császárral és nagyon nehezen húzódott vissza a hasam. Aztán sikerült lefogynom és a hasam pedig kriminális ahogy kinéz, csúnyán lóg, de sajnos ezzel nem tudok mit tenni (csak a plasztika tudna segíteni, arra meg nincs pénzem.) Most várjuk a másodikat, ő legalább már rontani nem tud rajta. :)

A sztároknál is így van ez szerintem, ők is ugyan olyan emberek mint mi, csak esetleg van pénzük a plasztikára!

2009. okt. 2. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!