A sztárok, akiknek fontos a külső, szerintetek szoptatnak?
Bár a kérdésedre nem tudom a választ, ezért bocs.
Viszont Rubint Réka miatt jutott eszembe, hogy szilikon mellekkel lehet szoptatni? Nem vágják el a műtétkor a tejcsatornákat, nem akadályozza az implantátum a tej útját? Tud a mell ugyanúgy alkalmazkodni a terhesség és a szoptatás alatti változásokhoz, mint egy "sima" mell? Kíváncsi lennék, vannak-e valakinek tapasztalatai ebben.
Erősen elgondolkodtam ezen, mikor láttam egy-egy "frissen szült" "sztár" anyukát, hogy mindenhol ott pózol. Minden csatorna magazin műsorán látható, hogy most itt jelent meg fogadáson, most ott divatbemutatón, partin.. Pl Sarka Kata.. Vagy ott ül a tehetségkutató teljes felvételén a közönség első sorában, aminek a felvétele gondolom tokkal vonóval minimum 3-3,5 óra. Vagy Sodeinde Dorka az X-faktorból is szoptatta/ja igény szerint a kicsijét, mikor állandó énekóra, táncpróba, fotózások, riportok, promóciók töltik ki a napjukat?
Nem kritizálom azt aki tápszerezik, mert nincs teje. Nagyon szereti még attól a gyerekét attól az az édesanya! De aki azért nem szoptat, mert félti a melle formáját, vagy azért teszi ezt, hogy ne kelljen programokat lemondjon, élhesse az életét tovább, arról megvan a véleményem!!
A Réka szoptatott. A Facebookos oldálán van fent egy kép: "Norbikával a szoipzással töltött éjszakák miatt karikás szemmel. Életem legszebb időszaka volt"
És a szoptatás alatt könnyebb fogyni, ha valaki olyan alkat. (én nem :()
Én azt olvastam, hogy Béres Alexandra még szoptatja az egyéves kislányát, Emmát, talán még éjjel is (?).
Illetve a külföldiek közül Salma Hayekről olvastam, hogy egyszer egy idegen anya babáját is megszoptatta, talán egy kórházban.
Becsülöm őket ezért és titkon reménykedem is, hogy mikor fog már egyszer egy celeb végre a szoptatás ügyéért is síkra szállni a hírnevével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!