Intim kérdés azokhoz akik szoptatnak/tak?
A férjem szerette ha folyik,nyalta mindenhonnan,amikor már nem folyott szopta is.
(volt egykérdés, hogy megkóstolta-e a párod a tejet és ott a legtöbben kiakadtak a válaszomon,hogy ez perverz.Gondolom itt is megkapom majd, de nagyon nem érdekel.)
Előzőnek:Nem perverz:) Csak szoktalan,de hála az ének nem vagyunk egyformák :D
Én le sem tudtam venni a melletartót úgy 4 hónapig,úgyhogy abban csináltuk,de sok kihagyás után már mindegy volt,sínáltam volna kár síoverálban is ha lyukat vágnak alul :D csak csinálhassam.Mert az 5.héttől nem lehettünk együtt,mert veszélyeztett voltam.
Off: Másodiknak: biztos jó volt :-)))
Az én férjem egyáltalán nem ilyen :-)
Az en ferjem sem ilyen szerencsere:)
Tenyleg, ne aggodj, nem fog sokaig folyni, addig meg lehet melltarto is parszor.
nekem kilenc hónapig folyt,melltartóban aludtam,így a sex is melltartóban volt.
második válaszoló undorító
második vagyok,tudtam,hogy megkapommegint az undorítót :)
Csak azon nevetek,hogy milyen kategórikusan ítélnek egyesek, valószínüleg a szekszuális életük is ilyen korlátozott. Sajnálom. 20 évesek már a gyerekeim,de mi még mindíg találunk újat a szexben és élvezzük nagyon.Gondolom ti nem fogtok...
Én nem a második vagyok, csak elgondolkodtam. Undorító? Szex közben mi minden kerül a szánkba és a párunk szájába! Te jó ég! És éppen ez az undorító? Nyál, ondó, hüvelyváladék nem undorító? Vagy sötétben paplan alatt szájak kizárásával kell szexelni hogy ne legyen undorító?
Hát ha a pasit ez izgatta fel, miért ne? Baja nem lesz tőle, és anyukának se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!