Jövőhéten megyek a 6 hetes kontrolra,már nagyon várjuk a férjemmel :) Viszont szoptatok,és folyik a melleimből a tej.Ezt megoldom melltartóval,és melltartóbetéttel,de eszembe jutott,hogy mi lesz szex közben.Mert azt nem akarom,hogy közben follyon,de akkor szeretkezzek melltartóban.Nagyon hálás lennék,ha megírnátok,ti hogyan oldottátok meg.Köszönöm
én írtam az undorítót.és te mit csinálsz?nem ítélkezel?szerinted az én sexuális életem korlátozott,mert undorítónak tartom ,hogy a férjed szopja ki a tejet a melledből.szerintem az anyatej a babának való és nem az apának.és a sexuális életem teljesen normális,nem vagyok prűd,orális sex is van mindkét félről,és attól még nem korlátozott,amiért a férjem nem szopja az anyatejet a mellemből.ez az én véleményem,nekem undorító,és ez az oldal arra való,hogy kinyilvánítsa az ember a véleményét.te vagy a korlátolt,mert ezért lepontoztál.
2011. jún. 11. 16:00
12/16 anonim válasza:
Nem pontoztalak le,soha nempontozok. Se le, se fel.
(az orális szex már valami?)
Az undorító azért elég sommás ítélet.
2011. jún. 11. 17:52
13/16 anonim válasza:
az orális sex a 13.02-esnek szólt nem neked.engem nem érdekel,ha te megszoptattad a férjed,legyél rá büszke,biztos a 20 éves gyerekeid is büszkék lennének rád,ha tudnák,persze biztos tudják,hogy a saját apjuk a tejtestvérük.
amúgy meg nem tartozom neked beszámolni a sexuális életemről,köszönöm van és jó,nekünk megfelel szoptatás nélkül.a véleményem továbbra is tartom,undorító és kész.szóval szoptass nyugodtan,bár már biztos nincs mit 20 év után
2011. jún. 11. 18:57
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!Második kisbabám szoptatom,és én azt tapasztaltam hogy nekem szex közben sosem folyt,annál inkább utána.Mintha az érintés,serkentette volna magát a tejtermelést.Ja én "szemérmesen" melltartóban kezdtem a 6 hét után,de a férjem kedvesen levette,és eloszlatta ezzel kapcsolatos zavaromat,ezután már nem is feszélyezett,úgyhogy nyugi,ti is átlendültök ezen,és hidd el a férjed nem fogja zavarni
2011. jún. 11. 19:09
15/16 anonim válasza:
Igaz én még nem vagyok babás de a párom már most megmondta, hogyha lesz babánk és szoptatok bizony ő is megkóstolja és szopik egy kis anyatejet.
A másik dolgok. A tej miért csak a babának való?
Kiskoromban volt egy rokonom akinek sok teje volt és lefejte magának. Mikor beteg lettem elhozta a tejet, hogy igyam meg mert az anyatejtől gyorsabban gyógyul az ember lánya. és hihetetlen de a betegségem elmúlt minden gyógyszer nélkül. a másik hogy erősíti az immunrendszert.
2011. jún. 11. 23:59
16/16 anonim válasza:
Én megkóstoltam anyuét, mikor az öcsém született (13 voltam), és szerintem borzalmas íze van. Legalábbis ezek az emlékeim. A sajátomat épp ezért meg sem kóstoltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!