Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Intim kérdés azokhoz akik...

Intim kérdés azokhoz akik szoptatnak/tak?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek a 6 hetes kontrolra,már nagyon várjuk a férjemmel :) Viszont szoptatok,és folyik a melleimből a tej.Ezt megoldom melltartóval,és melltartóbetéttel,de eszembe jutott,hogy mi lesz szex közben.Mert azt nem akarom,hogy közben follyon,de akkor szeretkezzek melltartóban.Nagyon hálás lennék,ha megírnátok,ti hogyan oldottátok meg.Köszönöm
2011. jún. 11. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
én írtam az undorítót.és te mit csinálsz?nem ítélkezel?szerinted az én sexuális életem korlátozott,mert undorítónak tartom ,hogy a férjed szopja ki a tejet a melledből.szerintem az anyatej a babának való és nem az apának.és a sexuális életem teljesen normális,nem vagyok prűd,orális sex is van mindkét félről,és attól még nem korlátozott,amiért a férjem nem szopja az anyatejet a mellemből.ez az én véleményem,nekem undorító,és ez az oldal arra való,hogy kinyilvánítsa az ember a véleményét.te vagy a korlátolt,mert ezért lepontoztál.
2011. jún. 11. 16:00
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem pontoztalak le,soha nempontozok. Se le, se fel.

(az orális szex már valami?)

Az undorító azért elég sommás ítélet.

2011. jún. 11. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
13%

az orális sex a 13.02-esnek szólt nem neked.engem nem érdekel,ha te megszoptattad a férjed,legyél rá büszke,biztos a 20 éves gyerekeid is büszkék lennének rád,ha tudnák,persze biztos tudják,hogy a saját apjuk a tejtestvérük.

amúgy meg nem tartozom neked beszámolni a sexuális életemről,köszönöm van és jó,nekünk megfelel szoptatás nélkül.a véleményem továbbra is tartom,undorító és kész.szóval szoptass nyugodtan,bár már biztos nincs mit 20 év után

2011. jún. 11. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Második kisbabám szoptatom,és én azt tapasztaltam hogy nekem szex közben sosem folyt,annál inkább utána.Mintha az érintés,serkentette volna magát a tejtermelést.Ja én "szemérmesen" melltartóban kezdtem a 6 hét után,de a férjem kedvesen levette,és eloszlatta ezzel kapcsolatos zavaromat,ezután már nem is feszélyezett,úgyhogy nyugi,ti is átlendültök ezen,és hidd el a férjed nem fogja zavarni
2011. jún. 11. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

Igaz én még nem vagyok babás de a párom már most megmondta, hogyha lesz babánk és szoptatok bizony ő is megkóstolja és szopik egy kis anyatejet.

A másik dolgok. A tej miért csak a babának való?

Kiskoromban volt egy rokonom akinek sok teje volt és lefejte magának. Mikor beteg lettem elhozta a tejet, hogy igyam meg mert az anyatejtől gyorsabban gyógyul az ember lánya. és hihetetlen de a betegségem elmúlt minden gyógyszer nélkül. a másik hogy erősíti az immunrendszert.

2011. jún. 11. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Én megkóstoltam anyuét, mikor az öcsém született (13 voltam), és szerintem borzalmas íze van. Legalábbis ezek az emlékeim. A sajátomat épp ezért meg sem kóstoltam.
2011. jún. 12. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!