Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A "sztárok" testén miért nem...

A "sztárok" testén miért nem hagynak nyomot a szülések?

Figyelt kérdés
A színésznők, énekesnők, modellek akár 2-3 szülés után is úgy néznek ki mintha mi sem történt volna. Sehol egy csík, kinyúlt has, lógó mell stb. Mindenki kés alá fekszik és átszabatja a testét? De pl a terhességi csíkok ellen én úgy tudom nincsen hatásos módszer. A plasztikai sebészen kívül mi lehet még a titkuk hogy így megőrzik az alakjukat?
2009. okt. 1. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

A plasztikai sebészen kívül semmi.. :)

Meg persze állandóan diétáznak, de a csíkokat, lógó bőrt csak műtéttel tudják eltűntetni.

2009. okt. 1. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A pocijukat nem szokták kitenni, csak ruciban látod őket, nézd meg pl julia robertset a kettős játékban, csak fekete bulcsiban van, amikor a hasát épphogy csak mutatják. Egyébként amint lehet műttetik én is készülök rá, mert minél vékonyabb vagyok, annál jobban lóg a kirepedt bőröm a hasamon.
2009. okt. 1. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb sztár utólag bevallja, hogy agyonedzi és agyonéhezteti magát. :( Pld. Rába Tímea a 3. gyereke után hetekig joghurton és edzőtermen élt... és ez csak egy példa.. (persze le a kalappal az akaraterejük előtt). :)

Szandi példája is tök jó, 3 gyerkőc után :)

2009. okt. 1. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon jó a Photoshop, aztán csodákat művelnek a grafikusok.

Meg aztán ruhástól látod inkább!

Az enyémen se hagyott nyomot 21 éves koromban a szülés, most meg nem is szültem(44) aztán mégis merő egy nyom vagyok :)

2009. okt. 1. 22:08
 5/13 anonim válasza:
100%

Van, aki plasztikáz, de van, aki rengeteget sportol, de pl. USA-ban a sport nem olyan, mint Magyarországon. Egyik nagynéném volt kint az Egyesült Államokban dolgozni, és azt mondta, hogy ott a hétköznapi emberek között 2 szélsőség van, vagy semmit nem mozog és rengeteget eszik, vagy rendszeresen sportol, szóval pl. amit a filmekben mutatnak, hogy kocognak, az nem csak film.

Ja, és mielőtt még természetesnek vennétek, hogy a szülés az alak rovására megy, ez alkati kérdés is, szóval ismerek olyan 4 gyerekes anyukát, akit ha nem a gyerekeivel látnátok, meg nem mondanátok róla, hogy valaha is szült, pedig nem éhezteti magát, és nem űz kőkemény sportot az alakjáért, egyszerűen ilyen alkat, a sztárok között is lehet ilyen alkatú nő.

2009. okt. 1. 22:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Vissza megy a bőr azért. Idővel.

Addig meg az operatőr, a képfeldolgozó csakcsak megdolgozik a fizetéséért. Felöltözve meg - egy jól választott jól szabott ruha és főleg a jó világítás és fényképezés csodákat tesz.

2009. okt. 1. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ha újságban látod őket, akkor sztem retusált képek.
2009. okt. 1. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm, amikor a negyedik gyereket várta, s leült a buszon, hetedik hónapban, de bő pulóverben, a sofőr hátrakiabált neki, hogy "a kishölgy pedig adja át a helyét az idősebbnek!"

Úgy nézett ki, mint egy kislány. Aztán már rég nagycsaládos volt, diplomával a zsebében. És most is ugyanúgy néz ki.Ráadásul szökdécsel, a fia meg már egyetemista :)

2009. okt. 1. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is előfordul, hogy megcsászározzák őket a 8. hónapban, mielőtt a leginkább megnyúlna a has.
2009. okt. 1. 23:01
 10/13 Nikcsi ***** válasza:
100%

No, engem nem fogtok szeretni... :)

En nagyon szerencses alkat vagyok, szules utan par hettel senki sem mondta volna meg hogy gyerekem van. Ehhez hozzajarult hogy nincs egy darab csikom sem, valamint nem vagyok hizekony, hiaba eszem mint egy lo. :) Szules utan par napig volt egy kis hasam, de gyonyoruen visszahuzodott, felesleg nem maradt, mellem se log egyaltalan, mondjuk nem is volt nagy, 75B-s vagyok. Most varom a masodikat remelem vele is ugyanilyen szerencses leszek. Vannak ilyen tipusu emberek is.

2009. okt. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!