2 napja megduzzadt a hasam ilyenre (képek). Nem lehetek terhes, igaz?
Figyelt kérdés
Ennyire tudom beszívni:
Február elején volt egy pozitív tesztem, de azóta semmi.
2013. máj. 15. 21:24
11/24 anonim válasza:
Jah értem. Holnap csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, de nem valószínű hogy terhes vagy. Pozitív teszt után mi történt, mert ezek szerint februárban terhes voltál.
12/24 A kérdező kommentje:
Utána megjött, csak egy kis barna maszat. Aztán rá következő hónapban már normális menstruáció és negatív teszt.. Csak arra gondoltam nem-e téved a teszt vagy valami, elég fura a hasam. :S
2013. máj. 15. 22:43
13/24 anonim válasza:
Holnap csinálj tesztet mindenképp! És ha véletlen pozitív volna menj el orvoshoz. És kérlek felelőssen védekezz ha nem szeretnél babát, jó indulatból írom!
14/24 anonim válasza:
Nekem meg volt a mensim az elso harom honapban a negyediben nem jott meg, nem is tudtam, h terhes vagyok, mert nem ereztem semmit, es a hasam is ugyan ekkora volt,mint neked a negyedik,otodik honapban...miutan megtudtam akkor kezdett el kerekedni, addig a baba is "meglapult"...vedono is mondta ilyenkor szeretnek elbujni..inkabb orvoshoz menj...nekem halvany tesztem lett..pedig eleg "nagy" terhes voltam mar akkor..
15/24 anonim válasza:
Nekem gyanús! csinálj egy tesztet, de ha negatív is akkor is elmennék dokihoz a helyedben!
Ismerősöm gyógyszert szedett, meg is jött neki, a tesztek negatívak voltak, aztán a 24. hét körül volt amikor csinált még egy tesztet, és pozi lett, hasa kb ennyi volt mint neked! Most már 3 éves a fia! Egy dokit mindenféle képen meglátogatnék!
16/24 anonim válasza:
Tesztelj. Nekem is február elején lett + a tesztem, már 16 hetes vagyok. Kb első babával pont ekkora lehetne a hasonló korú pocakod.
17/24 A kérdező kommentje:
Ha lenne, első baba lenne, plusz elég izmos a hasfalam (ami most nem látszik). :)
Reggelre picit visszacsökken, de abszolút nem úgy nézek ki, mint pár hete, mikor inkább befele görbült, mint kifele. :S
Köszönöm a sok választ!
2013. máj. 16. 10:12
18/24 anonim válasza:
Majd azért írj már, hogy mi derült ki! Kíváncsi vagyok!
19/24 anonim válasza:
Szia, nekem 17-18 hetesen volt ekkora a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!