Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen, ha sztk...

7 hetes terhesen, ha sztk alapon megyek orvoshoz, mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
Meg fognak vizsgálni is, vagy csak elküldenek ultrahangra?

2013. máj. 15. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
megvizsgálnak, megkérdezik hogy mikor volt rákszűrésed ha régebben , csinálnak, meg hüvelyi uh-t is fognak vagy ott ha van gép , vagy elküldenek
2013. máj. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Megvizsgál,megultrahangoz,elküld laborba.Nálam így történt,rákszűrést nem csinált.
2013. máj. 15. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Megvizsgálnak, megnézik van e már szívhang, rákszűrést meg csinálják, ha nem volt az elmúlt 1 évben. Igazából máshol sem csinálnak sokkal többet. Ne hogy azt hidd, hogy ezek 10-20 perces vizsgálatok max. 10 perc amit bent töltesz, de az öltözéssel, beszélgetéssel, papír aláírással együtt. Én nagyban készültem a 12 hetes Uh-ra , gondoltam az valami hű de nagy dolog, hát kb. 5 perc volt az egész.
2013. máj. 15. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Még az Uh- is változó. Van ahol csinálnak hüvelyit van ahol csak hasit csinálnak ha látnak valamit akkor látnak ha nem nem. (Már mint a hasival nem biztos, hogy lát valamit)
2013. máj. 15. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Megvizsgálnak, egyértelmű. (Hasi tapintásos vizsgálat, méhszáj vizsgálat, hüvelyi ultrahang.) Ezek után elküldenek az első általános labor vizsgálatra (vér+vizelet vizsgálat), és ha van szívhang, márpedig 7 hetesen szokott lenni, akkor elküld a területileg illetékes védőnőhöz. Tapasztalataim szerint semmiben sem másabb az "sztk-s" ellátás, mintha magánorvoshoz mész. Max. a magánorvos többet jópofizik, de nem vettem észre, hogy bármiben színvonalasabb ellátást kapnál. (kaptam volna)

26 hkm

2013. máj. 15. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
jó ilyet hallani , hogy nem másabb a magándoki mint az sztk-s. felénk az sztk orvos szinte rád se néz , mintha egy gép lenne ami megcsinálja a dolgát, ha kérdezel nem válaszol , max az aszisztens mond rá valamit, ha az kedvesebb.... tapasztalat itt erre felénk vagy fizetsz, vagy legyen próblémamentes terhességed ahol nem csesznek el valamit mert leszarnak ha panaszod van. egyik ismerősőm elment 8 hetesen hogy pici rózsaszín folyása van, meg se vizsgálták csak kiröhögték hogy mit kell túlaggodni a terhességet, elvetélt.... köszönjük magyar eü
2013. máj. 16. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam ez volt: felveszik az adatokat és közlik, h jöjjek 5 hét múlva.
2013. máj. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!