Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhesen merjek...

4 hetes terhesen merjek elmenni orvoshoz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Pozitív lett a tesztem(kettő is).Most vagyok akkor 4 hetes.Több helyen olvastam már,na meg hallottam is arról,hogy nem szabd ilyen korán menni orvoshoz,mert vetélés lehet belőle.Nem tudom ez igaz e.

Én gyógyszert szedek a pajzsmirigyemre és PCOS vagyok.Úgy tudom,hogy terhesség alatt ezeket a gyógyszereket emelni kell,mert el is lehet vetélni.Akkor most várjak még(a fentebb leírtak miatt)vagy mihamarabb irány a doki?

2012. okt. 16. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában azért nem ajánlják korán, mert a doki úgysem lát semmit. De ettől még lehet menni (sőt van akinek már ilyenkor is látszódik a petezsák). Az viszont hülyeség, hogy ha korán mész, akkor elvetélsz.

Mivel vannak egyéb gondok, ezért szerintem jobb ha minél előbb lát a doki, és akkor meg tudjátok beszélni miként szedd tovább a gyógyszereket.

2012. okt. 16. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Mivel ilyen gondod van,és szedsz gyógyszert is,szerintem nem húzni kellene az időt a dokival,hanem minél előbb elmenni és had nézzen csak meg.Szerintem te is megnyugodnál,ha látna orvos!!Igaz én egészséges vagyok,de én is a 4.-5. hét között voltam először a dokinál és hüvelyi UH-ot csinált!!És NEM vetéltem el.Szerintem ez marha nagy hülyeség!!Persze az ember fél tőle,de az orvos tudja,hogy mit csinál.Boldog babavárást! :)

11 hkm

2012. okt. 16. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és viszont kívánok boldog babavárást!:)
2012. okt. 16. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is ijesztgettek ezzel, és félve is mentem el, de én is abból indultam ki, hogy a doki csak tudja tán, hogy mivel árt és mivel nem, ne meg a hüvelyi UH nem jár mással, mintha mondjuk spontán együtt lennél a pároddal...sőt, az nagyobb "igénybevétel" szerintem :)

De az igaz, hogy mondjuk rám hozta a doki a szívbajt azzal, hogy azt mondta, hogy csak petezsákot lát, és még nem lát szívhangot...nagyon féltem, hogy gond lesz, de szerencsére pár hét múlva mikor mentem, már dobogott a kis szíve :)

De szerintem is emiatt mondják inkább, de szerintem a te esetedben érdemes menni...én mennék...

2012. okt. 16. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyek,minél hamarabb.10 hónapja próbálkoztunk,és végre!!!!!!!!!!!!!!:)Már csak emiatt is.:)Azt tudom,hogy 6-7 hetesen van szívhang,és mindenki arra vár,hogy azt hallja,és ne "csak" a petezsákot lássa.:)De azért addig nem várok.Gondolom úgyis visszahív az időtájt megint.:)
2012. okt. 16. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Menjél mihamarabb, semmi bajod nem lesz a hüvelyi UH-tól!

Boldog babavárást!

2012. okt. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!