Nagyon köhögök, de orvoshoz csak este tudok menni? Más is köhögött terhesen? Mit mondott az orvos?
Figyelt kérdés
Segítenétek,hogy addig is mit csináljak?Ugye a babának nem lesz baja?(A betegségen egyébként már túl vagyok,csak a köhögés nem múlik.Lázam nincs.)
21 hetes kismama
2009. okt. 19. 13:04
1/9 anonim válasza:
Én is most voltam megfázva, voltunk 4D-n, és közben rám jött olyan köhögő-görcs, hogy a dokinő le volt hűlve. Azt mondta vigyázni kell vele, mert beindulhat a szülés, és megrepedhet a burok az erős köhögéstől. Szerencsére nem lett semmi bajunk, már túl vagyok rajta.
2/9 anonim válasza:
Egyél mézet, az csillapítja.
Ha nincs(és ha van is) szellőztess óránként, közben viszont párologtass minél erősebben!
3/9 anonim válasza:
Szia!Én is beteg voltam nemrég lettem jobban.Nagyon sokat köhögtem én is.A méz sokat segitett és a doki a lándzsás utifüvet is ajánlotta,mert az gyógynövényes.Az nekem régen is bevált.
4/9 A kérdező kommentje:
Már 3. napja köhögök,megittam egy üveg lándzsás utifüvet,de nem akar javulni.
2009. okt. 19. 13:20
5/9 vav22 válasza:
Ne aggódj, h annyira erősen és sokáig köhögtem (hörghurut), hiába ittam a lándzsás utifűt meg sodal szirupot még semicillin is kellett szednem és kiderült h penicillin is rosszat tehetett, attól is csak fulladtam, mert valószínű peniccilin érzékeny vagyok és terhesség alatt derült ki. Már hasizom lázam lett a sok köhögéstől és nekem ez 36 hetesen kezdődött végigkísérte a terhességem, de nem lett semmi baj szerencsére. Amikor a kezmbe volt 1-2 naposan a Picúr alig mertem köhögni,de muszáj volt és aludt tovább a kezemben észre se vette, sztem szegényke már természetesnek vette.... De nekem szörnyű volt az tuti.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy!
Én leginkább csak a baba miatt aggódok,nehogy baja legyen.Remélem nem lehet olyan könnyen elvetélni köhögés miatt.
2009. okt. 19. 13:27
8/9 anonim válasza:
Próbálj meg hársfateát inni sok hársfamézzel. Ez a kombináció segíteni szokott. Jobbulást!!!
9/9 anonim válasza:
Szia! Én a harmadik terhességem alatt vagy 6 hétig köhögtem (krónikus hörghurutom volt), de nem lett semmi gond! Nálam volt egy asztmás hajlam, ami kb. egy évvel azelőtt derült ki, és ezt a terhesség meg a hörghurut igencsak fokozta... De még nem asztmásoknak is nagyon hatékonyak a belélegzőszerek, és ezek többségét terhesen is lehet alkalmazni. Konzultálj orvossal! Jobbulást és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!