Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veteles utan mikor lehetunk...

Veteles utan mikor lehetunk egyutt?

Figyelt kérdés
1 hete veteltem el, termeszetes uton, 12 hetes voltam, de a magzat csak max 6 hetes volt. Nem nagyon van mar verzes, mar csak annyira, mint az utolso 2 napban szokott lenni. Ha hetvegeig elmulik, lehetunk egyutt parommal? Mar nagyon reg nem voltunk egyutt, mert 7 hetes korom ota barnaztam. Meg egymashoz bujni is alig mertunk a barnazas kezdete ota, mert ha odabujok hozza, akkor abbol szex lett volna, es attol meg feltunk, hogy bajt csinalunk.
2013. máj. 15. 19:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A baj, hogy kertem volna tabit, de nem adtak volna, ugyanis Angliaban elek, es itt barnazas eseten nagy ivben ejtenek, meg se neznek. Csak az utan neztek meg, hogy mutattam, hogy verzek, de akkor mar reg keso volt. Talan, ha Magyarorszagon lettem volna, talan megmentheto lett volna a baba, ha kapok gyogyszert, vagy legalabb a remenyt adta volna meg, de mikor 7 hetesen elkezdtem barnazni, akkor mar tudtam, hogy nincs eselye szegenynek.

Itt nem adnak gyogyszert ugyanis, azt mondjak, se a gyogyszer, se a pihenes nem bizonyitott, hogy segit. Egyebkent erdekes, de nem talaltak embriot, de en is lattam, hogy 4 cm-es ...nem tudom azt hogy hivjak, talan petezsak jott ki, olyan volt, mint egy kis felfujt lufi, plusz mehlepeny, meg minden volt, de magzat nem...A magzat felszivodott, de a mehlepeny kialakult? Ez az egy vigasztal, hogy mivel nem talaltak magzatot, ez azt jelenti, hogy olyan picike volt, igy talan szegenykemnek soha nem is dobogott a szive. Ha nem elt, nem is halt meg, szegenykem csak egy kis szovetkezdemeny lehetett.

Szuletesnapom kornyekere jott volna...kerek 30-ra.

2013. máj. 15. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
én anyák napjára vártam a babát, akivel elvetéltem. tudom, hogy nagyon nehéz feldolgozni a vesztés, főleg 12 hetesen. én csak 6 hetesen vesztettem el, de iszonyú érzés volt, én még hetekig sírtam. de mihelyst rendbe jöttem lelkileg újra sikerült, s most már itt motoszkál a pocakomban :)
2013. máj. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!